Dragoste la prima vedere! Un dalmaţian cu inimioare la ochi a cucerit Internetul

Dragoste la prima vedere! Un dalmaţian cu inimioare la ochi a cucerit Internetul
Dragoste la prima vedere! Un dalmaţian cu inimioare la ochi a cucerit Internetul
Dragoste la prima vedere! Un dalmaţian cu inimioare la ochi a cucerit Internetul Dragoste la prima vedere! Un dalmaţian cu inimioare la ochi a cucerit Internetul Dragoste la prima vedere! Un dalmaţian cu inimioare la ochi a cucerit Internetul Dragoste la prima vedere! Un dalmaţian cu inimioare la ochi a cucerit Internetul Dragoste la prima vedere! Un dalmaţian cu inimioare la ochi a cucerit Internetul Dragoste la prima vedere! Un dalmaţian cu inimioare la ochi a cucerit Internetul Dragoste la prima vedere! Un dalmaţian cu inimioare la ochi a cucerit Internetul Dragoste la prima vedere! Un dalmaţian cu inimioare la ochi a cucerit Internetul Dragoste la prima vedere! Un dalmaţian cu inimioare la ochi a cucerit Internetul Dragoste la prima vedere! Un dalmaţian cu inimioare la ochi a cucerit Internetul Dragoste la prima vedere! Un dalmaţian cu inimioare la ochi a cucerit Internetul Dragoste la prima vedere! Un dalmaţian cu inimioare la ochi a cucerit Internetul Dragoste la prima vedere! Un dalmaţian cu inimioare la ochi a cucerit Internetul Dragoste la prima vedere! Un dalmaţian cu inimioare la ochi a cucerit Internetul Dragoste la prima vedere! Un dalmaţian cu inimioare la ochi a cucerit Internetul Dragoste la prima vedere! Un dalmaţian cu inimioare la ochi a cucerit Internetul

Dragoste la prima vedere, la propriu! Un dalmaţian care are două pătuţe de toată frumuseţea la ochi, în formă de inimă, i-a cucerit pe loc pe cei care au avut norocul să-l întâlnească. Este pur şi simplu adorabil!Faceţi cunoştinţă cu dalmaţianul Charlie! A fost dragoste la prima vedere pentru cei care l-au văzut pe reţelele de socializare, unde a devenit vedetă peste noapte graţie petelor în formă de inimă din jurul ochilor.

Stăpâna lui, o tânără profesoară, mărturiseşte că s-a îndrăgostit de el din prima clipă. Pe atunci, era puiuţ şi l-a adoptat fără să stea o secundă pe gânduri.

"Când s-a născut, nu avea nicio pată. Abia după 4 luni au început să prindă contur. Când am văzut ce inimioare face la ochi, m-a topit! Pe măsură ce creşte, petele sunt tot mai definite. Nu de puţine ori m-a întrebat lumea pe stradă dacă nu cumva i le desenez eu...", spune Halieigh.

Aceasta recunoaşte că nu a mai avut niciun animal de companie înainte. "Chiar şi aşa, am ştiut din prima clipă cum trebuie să am grijă de el. Este cel mai bun prieten, e tot ce se putea întâmpla mai bun în viaţa mea!", a spus aceasta.

Imaginile cu Charlie au devenit virale pe internet, motiv pentru care tânăra i-a făcut chiar şi un cont dedicat pe o reţea de socializare unde primeşte mii de aprecieri zilnic.

Imaginile din GALERIA FOTO ataşată acestui articol nu mai au nevoie de niciun comentariu. Sunt pur şi simplu adorabile!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?