DETALIILE ŞOCANTE ale sinuciderii iubitei lui Mick Jagger, designerul L'WREN SCOTT

 
L'WREN SCOTT, iubita lui Mick Jagger, s-a sinucis. Avea 47 de ani
L'WREN SCOTT, iubita lui Mick Jagger, s-a sinucis. Avea 47 de ani

Creatoarea de modă L'Wren Scott, partenera de viaţă a rockerului Mick Jagger, care a fost găsită decedată luni în apartamentul ei newyorkez, suferea de depresie şi a încercat să se automutileze în urmă cu câteva săptămâni, potrivit unor prieteni ai vedetei.

Sub titlul "Sufletul torturat al unei gazele fermecătoare", tabloidul britanic Daily Mail a publicat marţi un articol în care autorii săi încearcă să găsească o posibilă explicaţie pentru decesul neaşteptat al creatoarei de modă L'Wren Scott. Poliţia americană a avansat ipoteza unei sinucideri, întrucât victima a fost găsită spânzurată în apartamentul ei din New York.

Elegantă, energică şi la fel de perfecţionistă ca şi iubitul ei celebru, L'Wren Scott avea, potrivit prietenilor ei, "picioarele unei gazele şi pielea dură ca a unui rinocer".


După vestea decesului ei, jurnaliştii britanici încep să nu mai creadă în partea finală a acestei caracterizări.

L'Wren Scott a lăsat, într-adevăr, să transpară o doză de vulnerabilitate într-unul dintre ultimele ei mesaje postate pe reţeaua Instagram, în care a spus: "Moda este armura de care ai nevoie pentru a supravieţui în faţa realităţii vieţii".

"Însă de ce avea nevoie de o armură? Se simţea într-adevăr atacată?", se întreabă jurnaliştii de la Daily Mail. Persoanele care o cunoşteau spun că L'Wren Scott suferea de depresie şi a trecut printr-un "incident" neplăcut în urmă cu câteva săptămâni, când a încercat să se automutileze.

Din exterior, se părea că renumita creatoare de modă traversa, la 49 de ani, o perioadă benefică, atât pe plan profesional, cât şi personal.

Tocmai îşi lansase un parfum care îi purta numele, comercializat prin lanţul de magazine Barneys din New York.

Gama ei de produse cosmetice, create în colaborare cu Bobbi Brown, a fost lansată tot de curând, cu produse în culorile trandafirilor care cresc pe proprietatea cuplului din Franţa.

L'Wrenn Scott lansase şi o colecţie de primăvară. Ea a creat rochia purtată de actriţa Christina Hendricks la gala premiilor Oscar şi era lăudată pentru noua ei colecţie.

Cu toate acestea, câteva mii de kilometri o despărţeau de Mick Jagger, care a concertat în Macau şi Singapore cu trupa The Rolling Stones şi a ajuns apoi în Australia pentru următoarea etapă din turneul mondial al grupului.

În ultimele ore, în presa internaţională au apărut mai multe teorii care încearcă să explice motivele pentru care artista s-a sinucis: era deprimată în urma încercărilor eşuate de a rămâne însărcinată sau era bolnavă.

O sursă din anturajul trupei The Rolling Stones spune că L'Wrenn a încercat să se automutileze în urmă cu câteva săptămâni.

Potrivit unor documente contabile publicate în octombrie în Marea Britanie, casa de modă a acesteia, LS Fashion LTD, avea datorii de 3,5 milioane de lire sterline (5,8 milioane de dolari), iar, la rândul ei, creatoarea de modă avea datorii personale de 4,5 milioane de lire sterline (7,4 milioane de dolari).

Prietenii spun că fostul model - renumită pentru faptul că era o persoană hotărâtă - a refuzat întotdeauna să fie sprijinită financiar de partenerul ei de viaţă multimilionar, cu care avea o relaţie de peste 13 ani.

Vorbind despre casa de modă LS Fashion LTD, pe care L'wren Scott a înfiinţat-o în 2006, o sursă a declarat pentru MailOnline.co.uk: "L'wren Scott avea multe probleme financiare. Nu putea să îşi plătească angajaţii şi furnizorii şi această situaţie dura de foarte multă vreme".

"Dorea atât de mult ca afacerea ei să aibă succes. Chiar dacă articolele ei erau purtate de o serie de celebrităţi, creaţiile sale nu aveau succes comercial şi nu dispăreau de pe rafturi. Era o povară grea pentru ea, iar ea nu dorea să dea greş. Toată lumea se întreba de ce nu îi cere lui Mick să o ajute. Însă nu a făcut-o. Lucrurile au continuat astfel multă vreme, iar ea şi-a petrecut ultimele luni încercând să îşi plătească datoriile uriaşe. A fost o situaţie tragică, pe care ea a ascuns-o de toată lumea", a adăugat aceeaşi sursă.

"Angajaţii se aşteptau ca firma ei să fie scoasă la vânzare, iar furnizorii şi croitorii erau pe punctul de a înceta colaborarea cu ei. Facturile pur şi simplu nu erau plătite", a spus aceeaşi sursă.

L'wren Scott şi-a anulat prezentarea pe care ar fi trebuit să o susţină la Săptămâna modei de la Londra, în ianuarie, spunând că materialele i-au sosit prea târziu pentru a finaliza colecţia în timp util. Presa internaţională afirmă că adevăratul motiv al acelei retrageri au reprezentat-o dificultăţile financiare.

De cealaltă parte, Mick Jagger a negat zvonurile potrivit cărora s-ar fi despărţit recent de L'Wren Scott.

Purtătorul de cuvânt al rockerului Mick Jagger, în vârstă de 70 de ani, a dat publicităţii un comunicat de presă, luni seară, în care a negat zvonurile despre faptul că muzicianul ar fi pus capăt, recent, relaţiei sale cu Scott, care dura din 2001.

"Articolul din New York Post despre despărţirea dintre Mick Jagger şi L'Wren Scott este 100% fals", a spus purtătoarea lui de cuvânt, Victoria Scarfone. "Nu există nicio bază reală în acel articol. Este doar o bârfă oribilă şi inexactă şi apare într-o perioadă foarte tragică pentru Mick", a adăugat ea.

Purtătorul de cuvânt al rockerului Mick Jagger - aflat în această perioadă în turneu cu trupa sa, The Rolling Stones - a declarat că muzicianul britanic este "complet şocat şi devastat" de vestea morţii partenerei sale de viaţă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ovi
19 Mar 19:26
Psihologia (si in general medicina) are probleme serioase din cauza ca nu accepta faptul ca omul este format din doua entitati: una materiala (trupul) si una imateriala (sufletul).

Bolile se impart in doua categorii: trupesti si sufletesti. Bolile sufletesti sint bolile pe care incearca sa le trateze psihologia (psihiatria).
Numai ca, fiind de la bun inceput pe o pista falsa ("stiinta" nu crede in existenta sufletului), nu are metodele si principiile de gindire corecte care sa ii permita acest lucru.
Toata vorbaria este egala cu zero, "pacientii" nu se vindeca prin iluzii sau medicamente (care afecteaza numai trupul).

Toate bolile "psihice" sint datorate vatamarii grave a sufletului (din cauza departarii sufletului de bunul Dumnezeu). In mod normal sufletul doreste comuniunea cu bunul Dumnezeu. Daca omul nu are grija de sufletul lui, in timp, diavolul incepe sa preia controlul.
Gindurile rele incep sa fie predominante si sa aiba efecte in plan material. Intrebati-l pe orice psiholog care este sursa gindurilor, ideilor, etc. O sa va raspunda ca este creierul dar nu o sa poata demonstra niciodata cum ceva material (creierul) poate sa produca ceva imaterial (ideile).

Gindurile (ideile) provin din trei parti: bunul Dumnezeu, om sau diavol. Trebuie sa ne cultivam constiinta pe care ne-a dat-o bunul Dumnezeu pentru a ne putea mentine discernamintul (capacitatea de a distinge binele de rau).
"Specialistii" nu o sa poata niciodata sa spuna de ce "pacientii" care sufera de "boli psihice" nu fac decit lucruri rele, de ce nu pot fi folositi la nimic bun.
Discutiile sint mai lungi, pentru cine vrea mai mult sa studieze (si) scrierile Sfintilor Parinti referitoare la atacurile diavolesti.
Răspunde
0 0
Ovi
19 Mar 19:33
6 Pentru cei care au "ginduri negre", repetati o rugaciune scurta dar de efect: Doamne Iisuse Hristoase, Fiul si Cuvintul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul (pacatoasa)!
Spuneti asta incontinuu, gindurile respective nu o sa mai vina.
Sub nici o forma nu luati in considerare gindurile respective, incercati sa le ignorati cu desavirsire.
Seara inainte de culcare spuneti obligatoriu macar "Tatal nostru".
NU UITATI un lucru: singura sansa a diavolului este atacul fulgerator. Daca spuneti rugaciunile de mai sus diavolul se indeparteaza relativ rapid, ajutorul bunului Dumnezeu vine sigur.

Pentru cei care vor sa se salveze: mergeti la biserica (ortodoxa) rugati-va si postiti mult, spovediti-va si impartasiti-va cit mai des, faceti binele in orice imprejurare.
Nu uitati ca lupta pentru sufletul omului este totala, in foc continuu si fara menajamente.

Doamne ajuta!
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?