Denise Rifai, moderatoare la Aspen Energy Summit – ediția 2018

 
Denise Rifai

Denise Rifai, jurnalista Realitatea TV, a fost invitată să modereze un panel al unui Summit despre energie, în cadrul Aspen Energy Summit – ediția 2018.Invitați importanți din țară și de peste hotare, personalități publice, actori din industrie, energie și administrație au participat ieri, 28 noiembrie, în sala de festivități a hotelului Central din Ploiești, la Aspen Energy Summit – ediția 2018.

Evenimentul a cuprins o temă largă de discuții care au avut în prim plan realitățile geo-politice ale regiunii din care face parte România, atrăgând participarea unor experți în politici publice la nivel global, actori guvernamentali și reprezentanți importanți din diferite domenii ale industriilor.

VEZI MAI JOS VIDEO!

Unul dintre principalele scopuri declarate ale celei de-a doua ediții Aspen Energy Summit anuale desfășurate în Ploiești a fost axat pe dezvoltarea unor noi punți de comunicare și gândire trans-disciplinară.

În deschiderea evenimentului, au vorbit Mircea Geoană, președintele Aspen România, Radu Ștefan Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești și Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova. Primul panel de dezbateri s-a axat pe realitățile pieței românești de energie în contextul european, politicile publice și provocările din domeniu, a informat actualitateaprahoveana.ro.

Discuțiile au fost îndreptate către subiecte de maximă importanță pentru contextul geo-politic actual al regiunii, invitații punându-se de acord cu nevoia de a implementa initiative pe termen mediu și lung care să asigure securitatea energetică a Uniunii Europene. În cadrul panelului s-a subliniat oportunitatea imensă a României legată de conectarea energetică a estului cu vestul Europei, șansă care poate fi capitalizată de către țara noastră odată cu descoperirea resurselor de energie din Marea Neagră.

Al doilea panel organizat în cadrul evenimentului s-a concentrat în jurul temei "Ploiești/Prahova, de la tradiție la devenirea unui centru energetic al viitorului", discuții la care au participat reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie Prahova, membri ai Universității de Petrol și Gaze Ploiești, reprezentanți ai Rompetrol, panelul fiind moderat de jurnalista Realitatea TV, Denise Rifai.

VEZI MAI JOS VIDEO!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?