De ce nu trebuie să dormi NICIODATĂ pe canapea

 
De ce nu trebuie să dormi NICIODATĂ pe canapea
De ce nu trebuie să dormi NICIODATĂ pe canapea

Dacă ţi-ai dorit să economiseşti spaţiu în apartament şi ai pus o canapea în loc de dormitor, să ştii că trebuie să faci din nou o schimbare. Există mai multe motive din cauza cărora nu ar trebui să dormi pe o canapea.

Materialele din care sunt făcute canapelele nu sunt destinate somnului

Canapelele, pentru o rezistență mai mare și pentru suportul necesare utilizării în poziția de șezut, au la bază spuma de poliuretan. Aceasta este necesară pentru că rezistă la așezarea unor obiecte grele pentru mai mult timp în același loc. Astfel dormitul pe canapea nu oferă suportul necesar pentru poziția întinsă a corpului, scrie unica.ro.

Canapeaua nu este igienică

Gândește-te că o canapea este folosită zilnic de toată lumea din casă. Pisica ta, cățelul tău, copiii, toți se joacă și aduc, fiecare câte un set nou de microbi. Unii mănâncă în timp ce stau așezați uitându-se la televizor. Toate aceste activități fac din canapea un mediu neigienic pentru un somn liniștit.

Canapelele dau dureri de spate

Canapelele sunt de obicei mai mici ca un pat obișnuit, așa că vei ajunge să dormi mai înghesuit decât ai face-o într-un pat “de mijloc”. Asta va duce la dureri de spate. În afara de asta, materialul dur al saltelei și încălzirea neuniformă pot duce și ele la poziții nefirești ce pot cauza dureri de spate.

Dau insomnii

Alinierea coloanei vertebrale nu se face corect și, astfel ne face să ne foim toată noaptea, deci să avem insomnii.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?