Cuplurile incompatibile din zodiac. Horoscopul dezastrului în doi

 

Cu toţii ne-am dori să ştim dinainte dacă relaţia noastră va funcţiona, astfel am evita toată suferinţa provocată de o eventuală despărţire. Ei bine, astrologia ne poate sări în ajutor!

Iata care sunt cele mai incompatibile cupluri de zodii:

Berbec şi Taur


Berbecul şi Taurul sunt două zodii foarte încăpăţânate, aşadar nu se vor înţelege deloc. Mai mult decât atât, Taurul va dori să ştie constant unde se situează relaţia lor, lucru care îl va enerva la maximum pe Berbec. Când e clar că relaţia lor se apropie de sfârşit, Berbecul va dori să dispară pe nevăzute, pe când Taurul va cere explicaţii peste explicaţii.

Taur şi Săgetător

Există momente când Taurul îşi doreşte o seară liniştită acasă, dar Săgetătorul vrea întotdeauna să iasă şi să facă ceva distractiv. De asemenea, Săgetătorului îi plac jocurile psihologice, dar Taurului nu îi par deloc distractive. Taurul nu îi poate face faţă Săgetătorului din cauza faptului că acesta nu ia lucrurile deloc în serios.

Citește continuarea pe eva.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Allison Howarts
15 Aug 21:32
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?