Confesiunea cutremurătoare a unei prezentatoare TV:"Dimineaţă, aveam cancer. După amiază, nu mai am"

 

O prezentatoare BBC a publicat pe Internet un "jurnal" video în care a povestit experienţa tulburătoare prin care a trecut recent, după ce medicii au diagnosticat-o cu cancer mamar.

Victoria Derbyshire s-a filmat pe patul de spital, ţinând în mână câteva coli pe care şi-a scris mesajele: "Azi dimineaţă, aveam cancer. Acum, după amiază, nu mai am".

"Azi, mi s-a făcut masectomie. Mă simt bine, nici nu îmi vine să cred", a mărturisit ea apoi, în faţa camerei de luat vederi.

"Când m-am trezit din anestezie am plâns. Am simţit o mare uşurare. Tumoarea malignă din sânul drept a fost scoasă, iar doi sau trei noduli limfatici au dispărut şi ei. Cei trei noduli limfatici au fost îndepărtaţi pentru că aveau câteva mici, mici celule canceroase, aşa că medicii i-au scos şi îi vor analiza, iar mai departe vor decide dacă va trebui să fac radioterapie sau chimioterapie", a adăugat Victoria.

Deşi trece prin clipe dificile, Victoria a explicat că a decis să împărtăşească totul cu cei din jur, dar mai ales cu cei bolnavi de cancer, pentru a le arăta că oricine poate trece peste un diagnostic, oricât de dur ar fi el.

"Să ai cancer este ceva ce poţi ţine sub control. Iar masectomia este ceva prin care poţi trece. Nici eu nu gândeam aşa până când nu am fost diagnosticată, iar asta vreau acum să le spun oamenilor", a spus ea.

Victoria Derbyshire se va întoarce la lucru pe 20 octombrie.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?