Comisia UE, ironie fină la adresa lui Dragnea, pe tema Vitaminei D

 
Vitamina D
Vitamina D

Cea mai discutată vitamină din România, Vitamina D, a intrat marți și în atenția Comisiei Europene, care face referire la un studiu important pentru sănătate, la doar două zile după ce dezbaterea a fost deschisă în mod neașteptat de Liviu Dragnea. Delegația Comisiei Europene în România publică pe Facebook un studiu privind consumul de alimente bogate în Vitamina D, la două zile după ce Liviu Dragnea a deschis subiectul, în contextul reducerii bugetului alocat serviciilor secrete. 

Postarea pare a face referire la consumul de Vitamina D din surse naturale. 

”Cercetătorii recomandă o alimentație bogată în vitamina, mai ales în lunile de iarna, care să includă produse precum ouă, pește gras și ciuperci, arată un studiu finanțat de Uniunea Europeană și publicat în anul 2017.

"Trebuie să desfășurăm cercetări privind nutriția în grupurile de populație vulnerabile, pentru a dezvolta recomandări specifice etapei de viață pentru aportul de nutrienți", declara coordonatorul de proiect Mairead Kiely cu privire la direcțiile viitoare de cercetare”, precizează postarea.

Cu numai două zile mai devreme, duminică, șeful PSD vorbea despre un program de acordare gratuită de Vitamina D pentru toţi copiii din România, program care ar fi urmat să fie finanțat cu banii luați de la serviciile secrete.

"I-am rugat să analizeze sumele alocate serviciilor secrete. Cred că sume importante de aici pot fi realocate către Sănătate, de exemplu. Eu mă gândesc că un program de acordare gratuită pentru toţi copiii din România de vitamina D este tot un program de siguranţă naţională, program pentru diabet. Şi doamna prim-ministru împreună cu domnul ministru au spus că vor analiza. Dacă pot face în Guvern această modificare, dacă nu, eu sigur o să fac la Parlament cu amendamente", a spus Dragnea la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?