Clasamentul celor mai bogate zodii, realizat de Forbes

 
Vrei să ai mai mult noroc? Trebuie să faci acest lucru. Este dovedit ştiinţific
Vrei să ai mai mult noroc? Trebuie să faci acest lucru. Este dovedit ştiinţific

Succesul și bogăția merg mână-n mână: asta demonstrează ratingul realizat de către specialiștii de la Forbes. Dacă beneficiezi de succes, s-ar putea să moștenești o sumă importantă de bani sau să obții un loc de muncă la care urmează să fii bine remunerat.

Care sunt tendințele succesului, pentru fiecare dintre zodii, vezi în acest clasament al bogaților din zodiac:

    Fecioară
    Scorpion


    Gemeni
    Berbec
    Balanță
    Rac
    Capricorn
    Leu
    Taur
    Pești
    Vărsător
    Săgetător

Lideri, în clasamentul celor mai bogați oameni de pe planetă, sunt nativii din zodia Fecioarei. Pentru realizarea clasamentului, au fost analizate dățile la care s-au născut 613 miliardari, din cei 793, numele cărora figurează în listele Forbes.

Din categoria Fecioarelor, fac parte tocmai 70 de miliardari. Acest semn zodiacal nu în zadar se caracterizează prin poftă de muncă, dorințe realizabile, spirit analitic și atenție la detalii. Printre cei mai bogați nativi  din zodia Fecioarei, se numără filantropul și investitorul american Warren Edward (avere: 42 mlrd de dolari), Lawrence Ellison, director executiv al Oracle Corporation (avere: 16 mlrd de dolari) și chiar Vahid Ələkbərov, proprietarul Lukoil (avere: 11 mlrd de dolari).

Astrologul internațional Michael Lutin este de părere că mulți miliardari-Fecioare, în realitate, nu aleargă după bani, pentru că acțiunile lor principale se referă la dorința de a conduce și de a ajuge în top managementul dferitor activități. Mulți nativi născuți în zodia Fecioarei, odată deveniți miliardari, sunt fericiți atunci când munca lor aduce foloase altor oameni, de aceea sunt specializați în servcii și comercializarea de produse benefice pentru societate.

Specialiștii de la Forbes sunt siguri că oamenii bogați se pot naște sub orice semn zodiacal, pentru că mulți ani, în topul celor mai bogați miliardari din lume, s-au aflat nativii născuți în zodia Scorpionului. Bill Gates este născut anume în această zodie. Una din cele mai accentuate trăsături de caracter, a acestor nativi, este pasiuna și ardoarea de a-și realiza scopurile, indiferent de mijloace. Sunt niște strategi talentați și obțin tot ce-și doresc, insuflându-le și altor nativi ideile lor.

Energicii nativi din zodia Berbecului constituie doar 8% din numărul total de miliardari. Nativi ai acestei zodii sunt vicepreședintele Microsoft, dar și fondatorul IKEA.

Sursa: ea.mdAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?