UPDATE Circulația feroviară s-a reluat între stațiile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă

 

UPDATE Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că circulaţia feroviară a fost reluată pe Magistrala 800 între staţiile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă, judeţul CălăraşiUPDATE Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că circulaţia feroviară a fost reluată pe Magistrala 800 între staţiile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, după remedierea defecţiunii tehnice semnalate la locomotiva trenului IR 1583 Bucureşti Nord – Constanţa. Garnitura s-a repus în mișcare, cu o întârziere de aproximativ 40 de minute.

-------------------------------

Știrea inițială

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia feroviară este oprită pe Magistrala 800 între staţiile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi.

Totul este din cauza unor defecţiuni tehnice semnalate la locomotiva trenului IR 1583 Bucureşti Nord – Constanţa, care şi-a întrerupt deplasarea.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?