Cele mai nesigure 5 zodii. Nu au deloc încredere în ele

 
Cele mai nesigure 5 zodii. Nu au deloc încredere în ele
Cele mai nesigure 5 zodii. Nu au deloc încredere în ele

Cu toții avem cel puțin o nesiguranță, chiar dacă încercăm să ne ascundem de lume. Pentru unele persoane, lipsa încrederii de sine este o trăsătură majoră de personalitate care le afectează viața de zi cu zi.

Care sunt cele mai nesigure zodii:

Rac


Nesiguranțele Racului apar din cauza faptului că îi pasă prea mult. Îi pasă de propriile sentimente, de sentimentelor oamenilor apropiați și de ce cred ceilalți despre el. El poate fi prins într-un vârtej de emoții din cauza nesiguranțelor cu care se confruntă. Acesta tinde să fie foarte suspicios și are o imaginație hiperactivă care îl face să creadă că oamenii îl vorbesc și îl critică pe la spate.

Fecioară

Critica Fecioarei este total greșită. Are standarde foarte ridicate, chiar imposibile, atât pentru ea însăși, cât și pentru cei din jur. Ulterior, ea se pedepsește pentru că nu e cea mai bună sau perfectă, iar acest lucru o determină să fie și mai nesigură. Nesiguranța ei îi provoacă o anxietate care nu face altceva decât să îi intensifice toate celelalte sentimente negative cu care se confruntă. Este un cerc vicios, în care simte că e un eșec, e nevrednică și neliniștită.

Citește continuarea AICI.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?