Cel mai mare păcat pe care femeile îl fac în timpul sexului. Este o BLASFEMIE

 

John Hagee, un preot din SUA, a explicat care este cel mai mare păcat pe care femeile îl pot face în timpul sexului. Potrivit preotului, dacă femeile rostesc numele lui Dumnezeu în timpul actului sexual, aceasta este o blasfemie care trebuie pedepsită.

Preotul John Hagee a folosit drept exemplu ceea ce scrie în Biblie. Mai exact, numele lui Dumnezeu nu trebuie să fie luat în van. De asemenea, chiar una dintre cele zece porunci subliniază clar lucrul acesta. „Nu există un păcat mai mare în ceea ce priveşte folosirea greşită a numelui lui Dumnezeu decât atunci când o femeie îl rosteşte în timpul sexului”, a spus preotul.

Potrivit preotului, femeile care nu respectă această regulă și rostesc numele lui Dumnezeu în timp ce fac sex, ar trebui să fie pedepsite. „Dacă ar fi după mine, aş duce la închisoare orice femeie care face asta”, a mai spus preotul.

Așadar, este păcat să rostești numele lui Dumnezeu în timpul actului sexual. Preotul John Hagee din SUA a explicat care este motivul pentru care se întâmplă lucrul acesta. A folosit drept exemplu ceea ce scrie în Biblie. Potrivit preotului, femeile care nu respectă această regulă și spun numele lui Dumnezeu în timp ce fac sex, ar trebui să fie pedepsite. Asta pentru că iau numele divinității în van și chiar încalcă una dintre cele zece porunci.

Deci, femeile ar trebui să evite să facă asta. Astfel, vor evita să comită un păcat, după cum susține preotul din SUA. Potrivit lui John Hagee, este chiar o blasfemie acest obicei pe care unele femei îl au. Preotul susține că dacă el ar fi cel care ar trebui să decidă ce se întâmplă cu femeile care fac asta, atunci ele ar ajunge la închisoare.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?