Cea mai norocoasă zodie din luna octombrie: totul îi merge din plin

 
Cea mai norocoasă zodie din luna octombrie: totul îi merge din plin
Cea mai norocoasă zodie din luna octombrie: totul îi merge din plin

Octombrie este luna tranzițiilor cerești și a schimbărilor astrale, ce produc influențe marcante asupra semnelor zodiacale. Pe măsură ce lumina descrește, jocul umbrelor scoate la iveală resurse nebănuite, din lumile inconștientului.

Conjuncția dintre Lună și Jupiter luminează destinul unei anumite zodii, care se bucură de favorurile cerului și de oblăduirea puternicului stăpân al astrelor, părintele tuturor zeităților. Mercur urcă în cel mai înalt punct din cer, conferindu-i acestui norocos elocvență și succes în orice relație. Pe 31 octombrie, conjuncția dintre Jupiter și Venus aduce șansa unei întâlniri romantice care va încununa o lună de vis pentru acest semn zodiacal. Dar care este zodia ce stăpânește în octombrie Roata Norocului?

Guvernată de inventivul Mercur și având corespondențe profunde cu Luna, Fecioara este zodia care se va bucura din plin de succes în octombrie. Daruri astrale vor veni către nativii acestei zodii în toate ariile vieții, iar sufletul lor va înflori sub lumina blândă a toamnei în toi, scrie divahair.ro.


Pe plan profesional, Fecioara va culege roadele eforturilor din întregul an, simțindu-se cu adevărat împlinită. Situația sa la locul de muncă se va stabiliza, după o perioadă de incertitudini și agitație, iar relația cu colegii va fi mai bună ca oricând. În acest mediu favorabil, intuițiile Fecioarei vor atiinge cote maxime, atrăgând atenția superiorilor și aducând Fecioara în lumina reflectoarelor.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?