Care este vârsta reală a corpului tău

 

Vârsta din buletin s-ar putea să fie diferite de cea a corpului tău. Vezi cât de îmbătrânite sunt celulele tale.

Cercetătorii au stabilit că vârsta organismului nostru este diferită de cea din buletin, potrivit goodmorningcenter.com. Pentru a stabili diferența dintre cele două, au realizat un test care îți poate spune starea ta de sănătate.

Măsoară-ți pulsul!

Primul pas pentru a-ți afla vârsta reală a corpului tău este să îți măsori pulsul. Fă, apoi, 30 de genoflexiuni, într-un ritm alert, și măsoară-ți pulsul din nou. La final, trece rezultatele pe hârtie. Dacă diferența de puls între cele două momente este de 10 unități, ai 20 de ani, dacă este între 10 – 20 de unități, ai 30 de ani, dacă este între 20-30 de unități, ai 40 de ani, iar dacă valorile se situează la o diferență de 30 – 40 de unități, ai 50 de ani.


Detectează vârsta biologică!

Cu degetul mare și arătătorul pișcă pielea de pe braț, din zona în care îți iei pulsul. Fă-o pentru 5 secunde, apoi vezi în cât timp pielea revine la culoarea naturală. Dacă acest lucru se întâmplă în 5 secunde, ai 30 de ani, în 8 secunde ai 40 de ani, în 10 secunde ai 50 de ani, iar în 15 de secunde ai 60 de ani.

Sursa: unica.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?