"Bătaie" pe absolvenții cu 10 la BAC. Universitățile oferă bani, laptopuri, cazare și mese gratuite

 

Universitățile din țară se luptă ca să îi atragă pe absolvenții de 10. Le oferă laptopuri, cazare și masă gratuite, și chiar și un premiu de o mie de euro dacă se înscriu la una dintre facultățile lor! Universitățile vin cu programe de studiu noi, care să fie adaptate pieței muncii și care să le ofere absolvenților siguranța unui loc de muncă, anunță stiri.tvr.ro.

Ca să îi atragă pe șefii de promoție, pe olimpici și pe liceenii care au avut media 10 la Bac, Universitatea "Transilvania" din Brașov le oferă câte un laptop, cazare şi o masă gratuită pe zi.

Este al patrulea an în care vin cu această ofertă!

Și studenții care aleg să continue pregătirea universitară ca masteranzi sau ca doctoranzi beneficiază de facilități.

Numai anul trecut, universitatea a atras 41 de tineri de elită din 13 județe și unul chiar din Italia!

Nu numai la Brașov există astfel de facilități. Politehnica din București dă câte un premiu de o mie de euro absolvenților cu media 10 la Bacalaureat, care vor să studieze la una dintre facultățile universității.

Admitere fără examen și locuri gratuite de cazare în cămine oferă, însă, cele mai multe universități din țară pentru acești elevi de 10, sau pentru olimpici.

Universitățile se luptă pentru a atrage elevi cât mai buni și prin noile programe de studiu pe care le introduc, adaptate cerințelor de pe piața muncii.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?