Cum să faci ca bagajul să îți apară primul pe bandă, la aeroport. Secretul companiilor aeriene

 
Bagaje la aeroport
Bagaje la aeroport

Bagaj Aeroport. Există un mod în care bagajele dumneavoastră pot să apară în fața altora pe benzile transportoare? Se pare că da

Bagaj Aeroport. Când mergeți într-o călătorie, la aterizare veți dori să vă recuperați bagajele la aeroport cât mai curând, ceea ce nu este adesea posibil datorită tuturor controalelor care trebuie efectuate și mai ales numărului mare de pasageri care trebuie să facă același lucru ca dumneavoastră. 

Potrivit unui angajat al unei companii americane de transport aerian, citată de Rotalianul.com, există câteva trucuri pentru a asigura că bagajele dumneavoastră apar printre primele pe bandă la aeroport. Iată care sunt sfaturile acestuia:

Fii printre ultimii pasageri care se prezintă la check-in

Bagaj Aeroport. Primul truc pentru a vă recupera bagajele printre primii în momentul sosirii la destinație este ca în momentul îmbarcării să vă prezentați printre ultimii la check-in. Astfel, ultimul bagaj care va fi încărcat în cala avionului, va fi de asemenea primul care va fi descărcat și printre primele care vor ajunge pe banda transportatoare.

Atenție! Bagaj „fragil”

Bagaj Aeroport. Un al doilea truc, mai simplu și mai inteligent, este de a scrie „Fragil” pe bagajele dumneavoastră, pentru că în acest caz ar trebui să fie încărcate printre ultimele și apoi descărcate mai întâi, ajungând printre primele pe banda transportatoare.

Acestea sunt cuvintele lui Thomas Lo Sciuto, angajatul aeroportuar care dezvăluie aceste două trucuri:

Bagaj Aeroport. „Cel mai bun lucru este să fii unul dintre ultimii pasageri la check-in care trimite bagajele în cala avionului”, sugerează el. „Înregistrându-te printre ultimii la check-in, valizele tale vor ajunge în ultimul cărucior pentru bagaje, care va fi apoi ultima încărcătură în avion și prima care va fi descărcată odată ajunși la destinație. Bagajele tale vor fi primele care vor ieși pe banda transportoare.” Apoi a adăugat: „Cărucioarele sunt întotdeauna încărcate din față în spate, din cauza stabilității încărcăturii greutatea mai mare trebuie să meargă în față. Dacă ești unul dintre primii care face check-in, probabil vei fi printre ultimii care își vor primi valiza când va ieși pe banda transportoare”.(

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Sorin
08 Jul 11:32
"Primul truc pentru a vă recupera bagajele printre primii în momentul sosirii la destinație este ca în momentul îmbarcării să vă prezentați printre ultimii la check-in. "

Complet fals. De multe ori am fost printre primii la check-in iar valiza a iesit printre primele. Ceea ce uita sa spuna tipul acela e ca, dupa ce e incarcata prima in carul de transport, de pe el e luata ultima, fiind acoperita de celelalte bagaje. Asa ca nici poveste sa iasa prima. Pe de alta parte, de multe ori bagajele ajung la banda de recuperare cam odata cu pasagerii, pentru ca ei trebuie sa parcurga pe jos distante destul de mari in aeroport si sa mai stea si la coada la verificat actele. Mi s-a intamplat de mai multe ori ca atunci cand am ajuns la banda respectiva sa constat ca bagajul era deja pe banda.
Asa ca mai terminati cu prostiile si cu dezinformarea!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?