ATENȚIE, ȘOFERI! Cum se circulă ACUM pe drumurile din țară. UPDATE, ora 24.00

 
Trafic îngreunat în Sudul țării
Trafic îngreunat în Sudul țării

Zăpada și poleiul i-au luat prin surprindere pe șoferii români, nu toți și-au echipat corespunzător mașinile pentru vremea de iarnă. Circulaţia rutieră pe A2 Bucureşti- Constanţa a fost RELUATĂ la ora 24.00, după mai multe ore de blocaj pentru dezăpezire, iar pe autostrada A1 Bucureşti- Piteşti se circulă în condiţii de iarnă. 


Update, ora: 24.00. CNADNR a anunțat realuarea circulației pe Autostrada A2. Potrivit Companiei de Drumuri, 15 utilaje de dezăpezire sunt folosite în zona afectată de ninsorile abundente și de polei.

Update, ora: 22.00. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (22:00) traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă pe numeroase artere rutiere din judeţele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Călăraşi, Ialomiţa.

Se acţionează cu un utilaj de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.

Circulaţia rutieră pe A2 Bucureşti- Constanţa, rămâne închisă pe sectorul de drum cuprins între Bucureşti şi Fundulea. Se recomandă ca rută alternativă DN3 Bucureşti- Lehliu.

Pe autostrada A1 Bucureşti- Piteşti se circulă în condiţii de iarnă, între kilometrii 11 şi 23. Îar pănă în zona kilometrului 65 plouă.

Reamintim că legislaţia rutieră interzice circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, fără ca acestea să fie dotate cu anvelope de iarnă.

În judeţul Arad, încă se circulă în coloană pe DN7, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac. Pentru evitarea aglomeraţiei, recomandăm folosirea punctelor de trecere a frontierei Vărşand şi Turnu.

Conform informaţiilor primite de la Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime, din cauza vântului puternic au fost suspendate manevrele în porturile Constanţa-Nord, Constanţa-Sud - Agigea şi Midia.

Update, ora 19.00 Polițiștii de la Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române au emis în urmă cu scurt timp o ATENȚIONARE URGENTĂ către toți șoferiii! Ninsoarea i-a luat prin surprindere și pe șoferi, nu toți și-au echipat corespunzător mașinile pentru vremea de iarnă.

TRAFICUL este BLOCAT la această oră pe Autostrada Soarelui, din cauza ninsorii viscolite. De asemenea, un accident în lanț a avut loc pe A2 în jurul kilometrului 85, pe sensul de mers către Constanța.

AVERTISMENT URGENT din partea POLIȚIEI RUTIERE:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (18.30), se circulă îngreunat pe numeroase artere rutiere din zonele aflate sub atenţionarea meteorologică de lapoviţă şi ninsoare. Ninge, suprafeţele carosabile sunt umede, iar din cauza temperaturilor în continuă scădere este foarte posibil ca în scurt timp să apară poleiul.

Mare atenţie trebuie să manifeste conducătorii auto care acum se deplasează pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti şi  A2 Bucureşti – Constanţa, ale căror suprafeţe carosabile sunt umede, pe anumite porţiuni existând şi un strat de zăpadă amestecată cu material antiderapant.

Recomandăm insistent tuturor conducătorilor auto aflaţi în trafic să manifeste prudenţă, să ruleze cu viteză redusă, să păstreze distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să evite efectuarea depăşirilor.

TRAFIC ÎNGREUNAT. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, traficul pe autostrăzile A1 și A2 este îngreunat din cauza ninsorii viscolite și a poleiului.

TRAFIC ÎNGREUNAT. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (17.30),  ninge viscolit pe autostrada  Bucureşti- Constanţa, între  kilometrii 12 şi 105. Din cauza carosabilului ud şi a temperaturilor în scădere este posibil să se formeze polei.

TRAFIC ÎNGREUNAT. Conducătorii auto sunt rugaţi să circule cu mare atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (17.15),  ninge viscolit pe autostrada  Bucureşti-Piteşti, iar între  kilometrii 11 şi 36 stratul de zăpadă măsoară 1-2 centimetrii pe benzile de urgenţă. Se acţionează şi se împrăştie material antiderapant.

Conducătorii auto sunt rugaţi să circule cu mare atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Reamintim că legislaţia rutieră interzice circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, fără ca acestea să fie dotate cu anvelope de iarnă.

Mai multe mașini au intrat într-un carambol pe Autostrada A1, pe sensul spre Constanța, transmite Realitatea TV.

Aproximativ 20 de mașini s-au ciocnit din cauza poleiului de pe carosabil. Se circulă în condiții de iarnă, cu aprox. 30-40 de kilometri. Mai multe mașini sunt avariate pe ambele sensuri ale Autostrăzii Soarelui, în zona localității Lehliu.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?