Atac dur din PSD la adresa Gabrielei Firea: ”E vinovata principală. Această Peron a României”

 

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu i-a criticat, joi, într-o postare pe Facebook care conţine greşeli gramaticale, pe ”puciştii” din partid, ajunşi în funcţii numai datorită lui Liviu Dragnea, afirmând că vinovata principală pentru situaţia din partid este Gabriela Firea, ”această Peron a României”.

”Da, e o vinovată principală, care a crezut că făcând show-uri la tv devine vedeta partidului şi a naţiunii, această Peron a României. Am fost, prieten cu unii dintre voi, am crezut că luptăm toţi împotriva abuzurilor la care am fost supuşi ani de zile, am crezut că mergem împreună până la capăt, am crezut că vreţi să facem ceea ce am promis românilor, că vreţi linişte, că ne lăsaţi să facem toate proiectele pentru români . Dar m-am înşelat. (...) Puciştii de frăţie! Iată cum stau lucrurile: nişte colegi şi colege, ajunşi în funcţii numai şi numai datorită lui Liviu Dragnea , pentru că nu îi recomandă nici faţa, nici caracterul , nici studiile ( ba greşesc pe unii îi recomandă studiile la SRI ), nici calitatea umană, şi pe care în primul rând i-a unit interesul personal, împotriva interesului de partid şi a interesului naţional, au hotărât ei, care de mulţi ani pleacă prin vacanţe împreună şi îşi împart afacerile, să facă un puci împotriva unui preşedinte ales de toţi membrii de partid şi care a dus la ultimele două alegeri, partidul la scorul electoral pe care niciodată partidul nostru nu l-a avut. Ok”, a scris Cătălin Rădulescu pe Facebook.

El a mai spus că ”puciştii” vor să ducă PSD în Opoziţie.

”Toate bune şi frumoase, numai că membrii Psd din toată ţara trebuie să ştie mai multe lucruri: 1. Că puciştii ăştia, fraţi de servicii şi de interese, vor să bage partidul nostru în opoziţie; 2. Că tot circul făcut de unele şi unii, e pentru că: sunt terenuri pe sub Elcen şi pe la centură cu valoare pentru ei, ca le-a scăpat afacerile din aeroport, că mai aveau de făcut una - alta dar au fost scoşi repede din guvern pe uşa din dos, ca un fost ministru al transporturilor a refuzat să-i dea unuia mai colorat să facă şi el una de-un leu, că unul din ei care vindea cârnaţi pe vremuri, e nemulţumit că nici bunica-sa nu credea că o să ajungă deputat darămite viceprim-ministru iar alţii care pe vremuri conduceau tractorul iar acum se mira doamne unde a ajuns şi care mai nou face vizite lângă Bucureşti că nu ii mai place lângă Argeş. Ei Gaşca asta, au înşelat încrederea electoratului Psd, au înşelat încrederea primarilor Psd , au înşelat încrederea parlamentarilor Psd şi a românilor în general”, a adăugat Rădulescu.

El a mai afirmat că PSD este ”o familie mare, cu oameni minunaţi , dar care niciodată nu va accepta trădătorii, oamenii statului paralel , delatorii, ipocriţii, oportuniştii morţi după funcţii”.

”Da aveţi dreptate, în câteva lucruri: nu aţi meritat funcţiile politice şi administrative pe care vi le-a dat Liviu Dragnea şi partidul, nu meritaţi încrederea electoratului Psd, a primarilor Psd. Mulţi dintre voi nu puteţi discuta 30 de minute la vreo televiziune dar aveţi pretenţii. Da repet, a greşit Liviu Dragnea când v-a dat încredere şi funcţii. La toţi. Dar v-am simţit pe toţi de mult. Nu pot să iubesc sulfele care îşi pun amantele în funcţii importante în parlament, sulfele ţărăniste care au ajuns secretari generali, libidinoşi şi cu feţe de speriat copiii. Nu pot iubi, trădătorii , îmbârligătorii şi cei cu două feţe. O să plâng când veţi pleca şi vreau să vă văd feţele de mâine încolo. Sunteţi nişte rataţi. Dar aşa cum e finalul filmelor “The end “”, a conchis ”acelaşi deputat” Cătălin Marian Rădulescu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Victor
21 Sep 12:04
Cine se aseamana ... se aduna !!!
Răspunde
0 0
Dan Aicatene
21 Sep 09:16
PSD a fost doar cu gura pe la toate TV și in presa.Unde sunt spitalele regionale,autostrăzile , reabilitări rețele canalizare in mediul rural unde sun încă scoli cu WC-URI in curte! Nu trebuie sa le fie Rușine doar celor care conduc PSD dar și membrilor PSD care i-au lăsat pe acești indivizi parca născuți sacouri de comisioane sa-și facă de cap și de ras România.Voi, membrii PSD SUNTEȚI CU TOȚII VINOVAȚI CA AȚI LĂSAT LA CONDUCERE NIȘTE INDIVIZI LACOMI,HRĂPĂREȚI, FĂRĂ STUDII DE SPECIIALITATE,INCOMPETENȚI, CARE SA VA REPREZINTE INCLUSIV CU ACEST INDIVID DE DRAGNEA CARE ÎNAINTE DE A FI PREFECT LA TELEORMAN DECLARA CU TOATĂ MUSTAȚĂ CA EL,DRAGNEA NICIODATĂ NU VA INTRA IN PSDR-ul lui ADRIAN NASTASE!
ȘI UITAȚI CE FACE INDIVIDUL ASTA ÎȘI BATE JOC DE I ȚARA ÎNTREAGA!
Răspunde
0 0
MirceaCelTanar
21 Sep 08:49
Gura pacatosului, adevar graieste! Asa este dle deputat AKM, cu totii sunteti niste nulitati si niste bisnitari, diferenta dintre voi fiind doar aceea ca unii sunt inca fideli Bisnitarului Sef iar altii (din varii intrese) l-au tradat.
Răspunde
0 0
Cidu
21 Sep 08:31
Deci ce zice asta e autodenunt, ca dragnea i-a pus pe aia in functii publice desi nu au capacitatea , caracteru si nici STUDIILE necesare sa fie acolo.... mai mult de atat ce sa mai spui unei natiuni care e condusa de bisnitari ..... imi e sila.....
Răspunde
0 0
anonim
21 Sep 08:19
Ha-ha-ha ...au inceput sa se arate cu degetul unul pe altul, sa ridice presul sub care sta ascuns putregaiul rosu ce pute. Sa speram ca romanii de rand, cei ce i-au votat si au adus la putere asemeni rebuturi umane, vor intelege in sfarsit ce nenorociri a adus votul lor peste Romania.
sa speram ca macar acum se vor intreba de ce a confiscat PSD/ALDE referendumul initiat de societatea civila si biserici. Ca isi vor da seama ca felul in care pesedeii si aliatii au formulat intrebarile va aduce alte nenorociri peste tara si peste poporul roman saracit, umilit, de acesti Dinu Paturica ai politicii romanesti constituiti in grup infractional deosebit de periculos.
Răspunde
0 0
Radu Cernes
21 Sep 09:21
4 Sa-i răspund
Domnului ANONIM așa : AVEȚI PERFECTA DREPTATE ȘI MAI DEPARTE CA SUTELE DE MII DE MEMBRII PSD OAMENI ONEȘTI CARE CRED IN VIITORUL ACESTEI TARI CA. AU FOST ÎNȘELAȚI DE ACEASTA GAȘCA DE MAFIOȚI DE LA PSD-ul CENTRAL! NIȘTE NEISPRĂVIȚI CARE AU FĂCUT DE RAS ROMÂNIA AFARA! AVEM NEVOIE DE UN PARTID NOU ALTELE CARE SUNT ACUM IN ROMÂNIA SA DEA CU EI DE PĂMÂNT!
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?