ATAC DEVASTATOR la Dragnea. Fost lider PSD cu greutate: "Partidul, spre dezastru!"

 
ATAC DEVASTATOR la Dragnea. Fost lider PSD cu greutate: "Partidul, spre dezastru!"
ATAC DEVASTATOR la Dragnea. Fost lider PSD cu greutate: "Partidul, spre dezastru!"

Încă un atac devastator la adresa lui Liviu Dragnea. Şi nu de la oricine, ci de la un fost lider social-democrat cu greutate, Ioan Rus. Care spune că PSD se îndeaptă rapid spre un dezastru absolut sub conducerea lui Dragnea. Și mai spune că, în aceste condiții, partidul nu îl mai reprezintă și va susține noua formațiune a lui Victor Ponta.Ioan Rus, un fost lider important al social-democraților, îl acuză dur pe Liviu Dragnea pentru haosul din partid.

"Nu știu dacă PSD va putea fi salvat de la dezastrul total. În forma sa actuală, PSD este cel mai mare partid social-democrat din Europa, dar necesită reformă, restructurare, altminteri piere! Nu cred că Liviu Dragnea și liderii din actuala conducere a PSD sunt conștienți de necesitatea acestei reforme interne", a spus Rus.

El nu a uitat nici ziua când a plecat din PSD şi explică și de susţine formaţiunea lui Victor Ponta, Pro România.


"Am demisionat din PSD fiindcă actuala conducere a partidului nu mă reprezintă absolut deloc și pentru că, tot din pricina ei, nici Guvernul și nici formațiunea nu mai pot face performanță. De altfel, nici nu se mai poate discuta despre performanțe pozitive. Idealurile mele social-democrate nu mai pot fi respectate într-un partid cu o astfel de conducere. De aceea, voi susține Pro România, cât pot eu, cu experiența politică pe care am acumulat-o de-a lungul anilor", a mai spus Ioan Rus, care nu-şi doreşte o funcţie în formațiunea lui Victor Ponta.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Nae
15 Sep 16:29
besede si toti care il compun reprezinta tradatorii si demolatorii romaniei de 30 de ani ! Romania a pierdut 35% din populatie, demografia e in cadere libera, iar cei ramasi sint intentionat manipulati si degenerati !
Răspunde
0 0
UN OM
15 Sep 13:48
DEMISIA DE URGENTA!!!
AVEREA ILICITA CONFISCATA!!!
LA PUSCARIE FAT FRUMOS!!!
Răspunde
0 0
Confiscati averile la toți,poate ajungeti si la dl Dragnea !
15 Sep 14:49
2 Un coleg al meu ,jurist,zicea ca legea 18 comunistă , de control a averilor ilicite ,e imorala.Era o lege comunistă,in care averea era o vina si bogatul un tradator.Dl de le ora 13,48 ma contrazice toate averile sa fie confiscate.Statul are contabili,el tine evidenta bunurilor si a banilor,cine se atinge de ele cade pe mâna DNA.Mint,pe mâna DNA intră oamenii de afaceri care câstiga cu metode inventate de cpitalisti,si daca sunt partoni ,intra la puscarie nu pentru neplata impozitului,ca ăsta se poate iimputa,ci pentru desfiintare firmelor,care concureaza firmele din vest.Deci revolutionarul nostru de stanga,vrea saraci,ca de devalizarea bugetuui statului nu se ocupa nimeni,si este greu să de îmbogățești din salriu,imbogățirea o fac oamenii care stiu sa faca bani.Ca dl Țânțăreanu.De aceea,sunt de acord.schimbati constitutia si nu mai garantați propietatea,ca sa paota statul dlui cu pricina sa confiste averile dlui Dragnea.Ce daca n-a furat de la stat ?Ce daca nu ,dar e bogat si e suficiet !
0 0
terestrul
15 Sep 12:38
Realitatea e că românii s-au saturat de proteste şi scandaluri politice.Mai grav este că acestea,parcă, s-au amplificat,şi mai mult in acest an centenar,an în care politicienii ar fi trebuit sa manifeste mai mult respect faţă de ,,MARELE EVENIMENT,,.
Răspunde
0 0
Nastasiu Mircea
15 Sep 12:37
Nu confundați partidul cu persoanele. Dezastrul dacă va fi, îl privește doar pe Dragnea. PSD-ul va ieși mai întărit din acest scandal. Este nevoie de valorile acestui partid, pentru țară și popor!
Răspunde
0 0
Mihai
15 Sep 12:36
Trăiască Dragnea in fruntea PSD.
Răspunde
0 0
anonim
15 Sep 11:55
PSD -un partid ce face rau Romaniei si romanilor. De cand a apărut, ca pui avortat de muribundul PCR, mosit de Iliescu si banda lui de jefuitori si tradatori ai Romaniei si ai PCR din care provin, acest partid cu multe nume ucide cate putin Romania si alunga romanii din pamantul lor .
Răspunde
0 0
Dar ce ,dl Ponta nu are partid,ce-l doare de PSD ?
15 Sep 09:53
De ce ziceti ca atacul e devastator ?Când afirmatiile critice vin de la vulpea care saliveaza la struguri,nu e de mirare nici ce scrie dl Ponta nici ce și cine concep scrisorile dnei Firea.De vina e SRI.cand el facea guvernul nu era bataie pe functii ,pe care le distribuie acum partidul si dl Dragnea.Investițiile să le facă o societate comerciala independenta,cu un presedinte ales de popor.Pentru că a înțelege crima si politica, doamnei Firea ,ia urma banilor.Nu ccred ca dl Rus nu doarme noaptea de grija poporului român.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?