Cel mai emoționant anunț online. Ce speră să găsească un bătrân pe un site de vânzare-cumpărare

Anunțul unui bătrân de pe un site de vânzare-cumpărare a emoționat utilizatorii. Pe acest site apar, de obicei, anunțuri de vânzare a bicicletelor folosite sau a pieselor de mobilier de care utilizatorii nu mai au nevoie. Prin urmare, mesajul bătrânului nu e tocmai genul de anunț pe care cei care folosesc site-ul să-l aștepte.

Bătrânul, pasionat de pescuit, nu caută să cumpere nimic. Cu puțin timp în urmă, însă, amicul cu care mergea mereu la pescuit s-a stins din viață, așa că acum caută un nou partener pentru această activitate. 

"Numele meu este Ray Johnstone, sunt un pensionar văduv care caută un partener de pescuit, întrucât prietenul cu care mergeam până acum la pescuit s-a stins din viață. Am toate echipamentele necesare. Mă ofer să plătesc costul transportului", scrie în anunț, conform metro.co.uk.

Mesajul său a devenit viral pe rețelele de scoializare.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?