Anchetatorii se întorc sâmbătă în casa groazei: Urmează săparea gropilor acoperite cu ciment

 
Gheorghe Dincă 

Un nou pas important al anchetatorilor în a desluși complicatul caz Caracal. Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT, a declarat că a fost găsit telefonul Alexandrei Măceșanu, la indicațiile lui Gheorghe Dincă. De asemenea, acnehtatorii au descoperit probe biologice și oseminte. Porime a declarat că cercetările s-au încheiat pentru ziua de azi.

Noi probe au fost prelevate de criminaliști veniți special de la București pentru a face perchezițiile în locuința lui Gheorghe Dincă, în prima zi de cercetări la casa groazei după preluarea anchetei de structura centrală a DIICO Și acesta a fost prezent la cercetările care durează deja de 9 ore. În tot acest timp, oamenii au continuat să aprindă lumânări în fața casei, inclusiv familia Luizei, chiar dacă încă speră să fie în viață.

Surse apropiate anchetei au afirmat, pentru Realitatea TV, că anchetatorii se vor întoarce în casa lui Gheorghe Dincă sâmbătă la ora 09:00.

Anchetatorii intenţionează să continue şi zilele următoare cercetările la locuinţa lui Gheorghe Dincă, fiind vizată săparea gropilor acoperite cu ciment, precum şi efectuarea de căutări în pereţii locuinţei şi anexelor acesteia.

Cartela telefonică și telefonul Alexandrei Măceșanu au fost găsite în parcul din Caracal.

Telefonul Alexandrei a fost gasit in parcul din orasul Caracal, acolo unde a fost gasita si cartela telefonica. Telefonul si cartela au fost separate si aruncate in locuri diferite in parc. Sursele citate spun ca Dinca le-a aratat anchetatorilor unde a aruncat telefonul si cartela.

Pe de altă parte, singurele probe care arată că Alexandra Măceșanu a fost în casa groazei sunt telefonul de pe care a sunat la 112 şi care a fost găsit în una dintre încăperi şi un cercel al acesteia care a fost descoperit de anchetatori în maşina lui Gheorghe Dincă.

Rezultatele testelor ADN ar putea aduce un element foarte puternic în cazul împotriva suspectului de crimă.

"Din câte știu, azi au fost ridicate cele mai multe probe. Procurorii sunt pregătiți. Cercetarea s-a încheiat pentru ziua de azi. S-au găsit probe biologice sânge și oase toate acestea vor fi duse la medicii legiști și analizate",  a declarat Mihaela Porime.

"În urma percheziţiilor domiciliare şi a activităţilor desfăşurate, au fost identificate fragmente osoase ce urmează a fi analizate din punct de vedere genetic şi antropologic. De asemenea, în domiciliul inculpatului au fost găsite probe biologice care de asemenea vor fi supuse testelor de laborator. De asemenea, astăzi am efectuat o conducere în teren cu inculpatul care a indicat locul unde a fost aruncat telefonul Alexandrei, telefon care a fost de altfel şi găsit", a declarat, vineri seară, la Caracal, purtătorul de cuvânt al DIICOT.

Ea a mai spus că percheziţia domiciliară urmează să continue zilele viitoare.

Anunțul făcut de DIICOT

Institutul Naţional de Medicină Legală a transmis în cursul zilei de vineri către DIICOT - Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos şi dentar identificat în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27 iulie la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe, informează DIICOT.

”Având în vedere faptul că, până la acest moment, raportul asupra materialului genetic nu a fost transmis, iar rezultatele necesită a fi coroborate, opinia publică va fi informată ulterior asupra concluziilor acestora”, precizează un comunicat transmis de DIICOT.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Dati acatiste, fratilor ! Cit mai multe !
02 Aug 19:55
Sa li se stinga neamul, descreieratilor ! Unde omul nu mai face fata, are grija D-zeu sa compenseze totul ! Aveti incredere !
Cine ridica sabia, de sabie va muri !
Răspunde
0 0
Convorbirile
02 Aug 18:41
Important:
- convorbirile fetei care se pot afla de la compania de telefoane si fara gasirea telefonului, MAI ALES CINE A STIUT MOMENTUL IN CARE EA SE DUCE LA AUTOSTOP SAU CINE I-A CERUT SA SE INTALNEASCA CU EL/EA INAINTE SA IA AUTOSTOPUL
- convorbirile celor mai importanti prieteni ai Alexandrei, mai ales cu "prietenul/prietena" care i-a cerut sa se intalneasca si sa se duca la autostop
- convorbirile de pe telefonul de unde Alexandra a sunat la 112

SE FAC CERCETARI SI DESPRE CELELALTE SUTE DE COPII DISPARUTI DIN ROMANIA????????
Răspunde
0 0
Kosti Movileanu
02 Aug 18:17
I-auzi i-auzi... A început să îi revină memoria... Telefonul și cartela aruncate separat și-a adus aminte la milimetru, dar cadavrele a uitat... Foarte suspect... Am impresia că la prima anchetă aia nu era anchetă ci procurorii polițiștii cu Dincă ascundeau probe sau făceau planul cum să facă pe mai departe, asta dacă rețeaua e atât de mare încât autoritățile sunt implicate... Ideea e că dacă nu se rezolvă nici la central, Dincă oricum trebuie să ia pe viață... iar toți cei care au mușamalizat cazul mai degrabă decât să îl ancheteze, oricât de departe s-ar ajunge ar trebui verificați ce au vorbit la telefoane și cu cine au fost „prieteni” pe ultimii 5 ani cel puțin... Nu scapă nimeni, Tovarăși, nu mai e ca pe vremea lui Ceaușescu... Poporul e cu ochii pe voi...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?