Am fost creați de extratereștri? Descoperirea care schimbă tot

 

Oamenii de știință din Marea Britanie au descoperit un obiect ciudat despre care se crede că ar fi fost trimis de extratereștri pentru a aduce viața pe Terra. 

Obiectul din fotografia de mai jos poate părea de dimensiunile unei planete dar, de fapt, potrivi Huffington Post, are lățimea unui fir de păr uman.

Cercetătorii de la Universitatea din Buckingham spun că particula, un glob metalic minuscul, a fost descoperită de astrobiologul Milton Wainwright și culeasă de un balon care zbura în stratosferă Terrei.

”Este o bilă de lățimea unui fir uman care conține bacterii filamentoase pe exterior și un material biologic lipicios care se revarsă din centru. Una dintre teoriile noastre este că a fost trimisă pe Pământ de ...

Citește tot despre descoperirea care schimbă totSubiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
1 -1
of!
10 Mar 07:44
daca e mai simplu pt voi sa credeti asta...atunci si Dumnezeu din ceruri ,inclusiv Domnul Iisus Hristos sunt extraterestri.deci ,da ...suntem creati de Ei si nu de alte ciudatenii...decat sa credem cea mai tampita teorie si anume,ca ne tragem din maimute.Dumnezeu prin simpla aparitie transmite iubire,pace,smerenie.celelalte creaturi:omuleti gri(nu verzi),cu pete si ochi de pisica etc transmit panica,frica,groaza.oare de ce?nu cumva Diavolul transmite asta?lasati lucrarea Diavolului si nu mai scrieti si sustineti aberatii.suntem fratii Domnului Iisus Hristos si fiii Tatalui Ceresc(Dumnezeu).
Răspunde
1 0
Neagu Mircea
16 Feb 23:49
Am auzit de data 23 August 1993 , cand in Provincie a Aterizat cu o Zi in urma , un UFO , impreuna cu cativa Extraterestrii , care au iesit in afara UFO , ce au produs o mare Emotie ce au vazut acei Extraterestrii . Am auzit mai demult , ca este posibil receptarea Energiei Electrice din Spatiu , adica o Sursa Independenta de Energie Electrica , fata de cea de pe Terra , dar daca UFO , are o Sursa de Energie Independenta ? Iar apropierea de Extraterestrii , cineva si-ar fi dat seama , ca Extraterestrii au o Energie mare ? O fi cumva vorba de Bioenergie , al Extraterestrilor ? Oare sub UFO , ar fi o Sursa de Energie ? Care ar fi fost in stare sa fie transformata in Energie Antigravitationala ? Cu care se deplaseaza UFO , usor in Spatiu ? Cand eram eu , copil mic , puneam mainile in Aer Deasupra Capului unui Coleg iar dupa aceea 4 colegi il ridicam in Aer , cu Scaun cu tot , pe acel Coleg asezat pe un Scaun , sustinand 4 colegi doar cu o mana pe cate un picior de lemn de Scaun . Probabil cu Mainile in Aer Deasupra acelui Coleg , se Realiza Antigravitatia ? Si un plus de Energie ? , realizat in Aer , intre Palmele Colegilor ? Probabil , ca Extraterestrii au si un astfel de Energie Initiala ? pentru a dezvolta o Energie , mai Puternica ? , pentru Deplasarea UFO , in Spatiu ? Probabil , sa fi Existat si Alta Civilizarie mai Demult , iar aceia sunt Extraterestrii , ce sunt Probabil acum in Spatiu , pe o alta Planeta ? Nu Stiu ! Dar cate odata , mai Exista Starea de Paranormal , cu Idei , venite din Spatiu ? Oare Ideile vin si de la Extraterestrii , prin Comunicare cu Energie din Spatiu ? Nu Stiu ! E dificil , de a Stii mai multe Energii fata de cele le putem percepe , cu Simturile .
Răspunde
1 0
Mihay
16 Feb 08:16
Toate învãtãturile vechi ne vorbesc despre timpurile în care zeii trãiau alãturi de oameni. Chiar si Biblia recunoaste cã o parte dintre îngeri au lãsat Paradisul pentru noi! Eu cred cã numai parlamentarii se trag din maimute,restul suntem copii zeilor care sunt si acum AICI CU NOI!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?