Acești ochelari inteligenți POT DISTRUGE visurile Google! Sunt mai ieftin, dar LA FEL DE BUNI!

 
Google Glass, riscanţi pentru şoferi. Ochelarii obstrucţionează o parte a câmpului vizual
Google Glass, riscanţi pentru şoferi. Ochelarii obstrucţionează o parte a câmpului vizual

Cei care nu-şi permit o pereche de Google Glass sau îşi doresc să evite ecosistemul Google, de acum se pot orienta către ochelarii .

Vuzix M100 reprezintă una dintre primele alrernative seroase la Google Glass. Deşi au câştigat deja câteva premii pentru funcţionalitatea oferită, este prima oară când  ajung la un comerciant online. În prima etapă de comercializare, vor fi disponibili pentru achiziţie prin Amazon.com la preţul de 1.000 de dolari.

„Acest eveniment marchează un pas foarte important pentru noi şi sporeşte abilitatea noastră de a ne comercializa produsele direct către utilizatori. Suntem încântaţi de oportunitatea de a oferi modelul M100, exclusiv prin Amazon, într-o perioadă în care această tehnologie câştigă teren şi oamenii încep să aprecieze beneficiile oferite de ochelarii noştri inteligenţi hands-free”, a declarat Paul Travers, directorul Vuzix.

Toate detaliile despre alternativa la Google Glass sunt la Playtech

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?