1 Aprilie, cu scumpiri. Nu e păcăleală: Gazele pentru utilizatorii casnici ENGIE, majorate cu 10%

1 Aprilie vine cu gaze mai scumpe cu zece la suta!. Si asta nu e o gluma, ci un anunt facut zilele trecute de compania care reglementeaza pretul energiei. Majorarea vizeaza doar clientii Engie, adica aproape jumatatea dintre consumatorii romani, care vor plati cu 1,2 bani mai mult pe kilowat ora.Engie distribuie gaze naturale unui număr de 1,6 milioane de clienți, din sudul ţării şi din Bucureşti.

"Pentru operatorul economic Engie România SA se va înregistra o creştere de preţ pentru furnizarea reglementată aplicată clienţilor casnici, creştere datorată, în principal, corecţiilor aplicate pentru perioada trimestrului IV 2016 - trimestrului I 2018, când preţul practicat a fost mai mic decât costurile aferente furnizării, ceea ce înseamnă o creştere de 1,2 bani/ kWh, de la 11,8 la 13 bani /kWh", se arată într-un comunicat al ANRE.

În cazul E.ON Gaz Furnizare România SA, preţurile gazelor naturale pentru clienţii casnici nu se modifică. ANRE reaminteşte că a fost implementat cadrul legal care permite tuturor consumatorilor să îşi schimbe, gratuit, furnizorul de gaze naturale.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?