Zodiile care se vor îmbogăţi în decursul anului 2017! Veşti proaste pentru Gemeni

Descoperă cum vei sta cu banii în anul 2017 şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară!Berbec

Este foarte important ca în acest an să te gândeşti mai mult să ai stabilitate pe viitor, decât să te bucuri de micile câştiguri de moment.

Fă-ţi planuri serioase pentru 2017 şi pune-le în aplicare cu ajutorul celor în care ai încredere. Nu este exclus ca urmând aceşti paşi să ai mari şanse de succes. Nu te aştepta să ţi se umple buzunare peste noapte şi dă dovadă de răbdare şi maturitate!

Taur

Chiar dacă începi anul mai puţin în forţă, cu multă perseverenţă vei reuşi spre final să câştigi mult mai mulţi bani decât în prezent.

Chiar dacă munceşti mult să te afirmi şi să atragi atenţia persoanelor care trebuie, vei fi dezamăgită să vezi cum iniţial eforturile sunt inutile. Din luna septembrie în colo, planurile tale încep să prindă contur mai ales dacă e vorba de afaceri iniţiate de tine. Chiar şi aşa, se recomandă prudenţă cu cheltuielile.

Gemeni

Nu vei reuşi nici anul acesta să îţi redresezi situaţia financiară aşa cum ţi-ai dori.

Dacă vezi că nimic nu iese cum ţi-ai planificat, ar trebui să îţi îndrepţi atenţia către altceva, altfel va fi timp irosit inutil. Fă ceva cu viaţa ta, încearcă să îţi îmbogăţeşti cunoştinţele şi să te specializezi, chiar dacă îţi place ceea ce faci în prezent. Orice limitare te opreşte din evoluţia profesională şi nu vei reuşi să ai mai mulţi bani în buzunare.

Rac

Nu vei reuşi să câştigi mai mulţi bani în 2017, însă nici nu te poţi plânge de situaţia ta financiară.

Este momentul să recuperezi tot ce ai pierdut, pentru că stagnarea ta se întâmplă din cauza unor decizii proaste pe care le-ai luat în trecut. După ce revii la normal cu munca, vei avea şansa şi vei vedea mult mai uşor oportunităţile care se învârt pe lângă tine.

Leu

Încearcă anul acesta să nu faci investiţii, chiar dacă unele tentaţii sunt mari.

Dacă urmezi acest sfat, vei reuşi ca pe tot parcursul lui 2017 să ai o situaţie financiară stabilă. Dacă ai evenimente planificate din timp, fă unele economii pentru a nu-ţi îngreuna traiul de zi cu zi după ce participi la ele. Unele oportunităţi grozave vor trece pe lângă tine fără să îţi dai seama, însă va fi prea târziu să le prinzi din urmă.

Fecioară

Anul acesta vei avea şanse mari de a câştiga mai mulţi bani, însă trebuie să fii foarte energică şi pusă pe treabă.

O ofertă de nerefuzat îşi va face apariţia la mijlocul anului şi va veni cu o schimbare radicală pentru tine. Fie te muţi cu jobul în alt oraş, fie îţi schimbi complet domeniul de activitate, cert este că buzunarele se vor umple cât ai clipi. Dacă se aduce în discuţie problema unei moşteniri, ai grijă să procedezi în conformitate cu legea pentru a avea linişte!

Balanţă

Dacă te concentrezi pe acest plan al vieţii tale, vei reuşi până la urmă să câştigi mai mulţi bani.

Cu toate acestea, nu permite nimănui să profite de situaţia ta financiară şi ai grijă la persoanele care îţi vor deveni brusc cei mai buni prieteni. Dacă veniturile tale cresc, aşteptă-te şi la o mărire a cheltuielilor pentru că standardul de viaţă ţi se ridică. Cât munceşti, atât câştigi!

Scorpion

Încă de la începutul anului ai senzaţia că munca ta nu este răsplătită pe măsură şi vei avea de câteva ori momente în care vei vrea să reproşezi sau să abandonezi.

Cu toate acestea, vei reuşi să te aduni şi să mergi pe aceeaşi linie cu ambiţie, iar la final de 2017 vei culege roadele muncii tale înzecit. Această perioadă va fi o învăţătură prin care vei înţelege că poţi obţine tot ce vrei dacă nu te laşi şi lupţi cu toată puterea ta!

Săgetator

Situaţia ta financiară nu îţi va face probleme în 2017, însă va trebui să depui eforturi pentru a o menţine constantă.

Dacă uneori câştigi sume de bani neaşteptat de mari, alteori abia izbuteşti să te menţii la acelaşi nivel. La un bilanţ atent făcut la finalul acestui an vei constata că o duci excepţional de bine, mai ales datorită economiilor pe care le-ai făcut de-a lungul timpului.

Capricorn

Nu vei întâmpina probleme cu banii în acest an, însă nici nu se poate spune că o duci excelent sau câştigi mai mult decât de obicei.

Este foarte important să nu cedezi în faţa eşecurilor şi să mergi mai departe urmărindu-ţi ţelurile. Ai nevoie de o ambiţie mai mare pentru a izbuti în viaţă! Dacă eşti implicată în afaceri, dă-ţi seama la timp dacă te îndrepţi spre succes sau nu!

Vărsător

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar, însă ele nu vor veni din primele luni ale acestui an.

Trebuie să ai răbdare şi vei reuşi să îţi umpli conturile. Axează-te doar pe lucrurile concrete, evită supoziţiile şi promisiunile, dar nici nu trage de nimeni pentru a munci cot la cot cu tine. De una singură vei reuşi mai mult în viaţă, plus că te vei bucura doar tu de câştig.

Peşti

Trebuie să acorzi mai multă atenţie banilor în acest an, mai ales dacă până acum ai tot avut probleme în acest sector al vieţii tale.

Concentrează-te şi fă paşi mici, dar de succes în cariera ta, indiferent dacă e vorba de studii sau de locul de muncă. În prima parte a anului cheltui bani în mod nejustificat şi inutil, iar în cea de-a doua parte vei munci pe brânci pentru a-i recupera sau a câştiga mai mulţi.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?