Cum va fi vremea de Sf. Andrei și 1 Decembrie? Veștile de la meteo sunt extrem de proaste!

 

Vremea de Sf Andrei și 1 Decembrie. Consultă prognoza meteo pentru următoarele trei zile!Vremea de Sf Andrei și 1 Decembrie. Joi, valorile termice vor deveni negative în cea mai mare parte a ţării, astfel că vor caracteriza o vreme deosebit de rece, în special în regiunile extracarpatice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -6 şi 2 grade. Cerul va fi variabil în nord-vest şi centru, dar va avea înnorări în celelalte zone, unde izolat şi trecător va ninge slab sau va fulgui. Vântul va suflă slab şi moderat, cu intensificări în sud-est, unde la rafală se vor înregistra viteze de 45...55 km/h, iar temporar în jurul a 60 km/h, spulberând zăpada depusă.

Vremea în București

În Capitală, dimineața -7...-5 grade. Pe parcursul zilei, vremea va fi deosebit de rece, cu o temperatură maximă de -4...-3 grade. Vor fi înnorări, dar probabilitatea de ninsoare redusă.

Vremea la munte

La munte, cerul va fi variabil cu înnorari, dar numai izolat ninsori slabe în zona Carpaţilor Meridionali. Vântul va suflă slab şi moderat cu unele intensificări pe crește. Temperatura aerului va avea valori mai scăzute decât ieri, sub limita de ger dimineaţa şi noaptea, iar la altitudini mai mari de 1500 m şi ziua. Pe vai şi în depresiuni, pe arii restrânse, va fi ceaţă, îndeosebi în orele dimineţilor.

Vremea de Sf Andrei și 1 Decembrie. Vremea vineri și sâmbătă

Vineri, vremea va fi deosebit de rece în toate regiunile, chiar geroasă dimineața în nord, nord-est și centru și izolat în sud. Temperaturile maxime, negative în aproape toată țară, până la –9, -8 grade în nordul Moldovei. 1 grad peste zero poate să fie la amiază, izolat în regiunile intracarpatice. 

Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile extracarpatice unde trecător și izolat vor fi ninsori slabe sau fulguieli. Vântul va suflă slab și moderat cu intensificări în sud-est. Pe arii restrânse vor fi condiții de ceață asociată cu depunere de chiciură.

În capitală, vremea va fi deosebit de rece. Dimineața, -9, -7 grade și condiții de ceață și temperatura maximă, -3...-2 grade.

Vremea de Sf Andrei și 1 Decembrie. Sâmbătă, vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă dimineața în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil spre senin, exceptând extremitatea de nord-est și cea sud-sud-vestică, unde vor fi nori joși de tip stratiform, condiții de ceață asociată cu depunere de chiciură și izolat fulguieli.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în deltă. Temperaturile maxime se vor încadra între -9 și 3 grade, cu cele mai ridicate în Dealurile Vestice și cele mai mici în regiunile extracarpatice.

În București, vremea va fi, în continuare, deosebit de rece, geroasă dimineața când temperatura va fi în jur de –10 grade. Cerul va fi variabil spre senin, temperatura maximă va fi de –3,-2 grade.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?