SURPRIZA de ultim moment de la METEO. Cu va fi vremea în zilele următoare

Anunț despre vremea din zilele viitoare
Anunț despre vremea din zilele viitoare
Anunț despre vremea din zilele viitoare Vremea de Paşte. Prognoza meteo pentru zilele următoare

Avem parte de o vreme excelentă de Paşte, cu mult soare şi temperaturi de vară. Meteorologii spun că vremea frumoasă se va menţine şi săptămâna viitoare. Doar miercuri şi joi sunt anunţate ploi în câteva zone din ţară, dar acestea vor fi de scurtă durată. Temperaturile ar putea ajunge la 27 de grade spre joi."Vremea chiar se mai încălzește, păi pe la mijlocul săptămânii sunt zone în care o să fie chiar o zi de vară cu 25 de grade la amiază în partea de vest și de sud a țării. Pe joi, mai pot fi asa niște ploi în estul țării, ar trebui să fie și la munte. În general, vreme frumoasă si calda pana la sfarsitul saptamanii", a spun meteorologul Realitatea TV, Elena Corduneanu.

Duminică, vremea va fi în general frumoasa, iar în regiunile intracarpatice va deveni mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 24 de grade, mai scăzute pe litoral unde se vor înregistra între 12 şi 16 grade. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele înnorari. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificari temporare în sudul Banatului, inclusiv zonamontana, dar şi pe litoral.

Bucureşti

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor menţine apropiate de cele obişnuite pentru aceasta data. Cerul va fi variabil şi vântul va sufla moderat. Temperatura maxima va fi de 20...21 de grade. 

Munte 

Vremea va fi în general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari în Munţii Banatului şi în vestul Carpaţilor Meridionali. Temperatura aerului va creşte uşor faţa de ieri.

LUNI

Luni, vremea va fi caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice și se va menține predominant frumoasă. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult senin, vântul va avea unele intensificări în Banat, iar temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 25 de grade, valori mai mici urmând a se înregistra în zona litoralului, unde vor fi 11...14 grade.

În Bucureşti, vremea va fi predominant frumoasă. 7...9 grade dimineata si 21...22 de grade la amiaza. Cerul va fi mai mult senin iar vântul va sufla slab până la moderat.

MARŢI

Marţi, vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 25 de grade, mai scăzute pe litoral, unde vor fi doar între 12 și 15 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice, nordice, centrale și de munte, unde pe arii relativ restrânse, se vor semnala averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări înBanatși în Crișana. Local în sudul, estul și centrul țării se va forma ceață.

În Bucureşti, vremea va fi predominant frumoasă și caldă pentru această dată, 5...7 grade dimineaţa si condiții de ceață iar la amiaza 23...24 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin după-amiaza, iar vântul va sufla slab și moderat. 

MIERCURI

Miercuri vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 25 de grade, mai coborâte pe litoral, între 9 și 14 grade.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza când se vor semnala averse și descărcări electrice pe arii relativ restrânse la munte și izolat în celelalte regiuni, cu precădere în cele sud-vestice. Vântul va avea unele intensificări în sudul Banatului și în zona montană aferentă. Dimineața, în zonele joase în special din est și sud-est, pe spații mici va fi ceață.

În Bucureşti, 8-10 grade dimineata si 23-24 de grade la amiaza. Cerul va fi variabil cu unele înnorări după-amiaza, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?