Votul pentru aprobarea cererii DNA de cercetare a lui Tăriceanu, amânat încă o dată

 

Comisia juridică a Senatului a amânat raportul asupra cererii formulate de procurorii DNA pentru începerea urmăririi penale în cazul lui Călin Popescu Tăriceanu, pentru comiterea infracțiunii de luare de mită.Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, luni, că a transmis Comisiei juridicea Senatului, notele scrise care vor fi depuse la dosarul său. Liderul ALDE a precizat că notele reprezintă argumente mai detaliate prezentate marțea trecută, când a fost audiat de forul legislativ, scrie Mediafax.

"Argumentele pe care le-am avut de prezentat le-am prezentat la Comisie. Acum există numai o trecere în revistă, mai detaliată, a lor. Sigur că trebuie avut în vedere că Parlamentul are dreptul suveran de a decide această acțiune de începere a urmăririi penale și sigur că Parlamentul nu se substituie organelor de cercetare penală, deci Comisia nu este chemată în primul rând să analizeze calitatea probelor prezentate de procuratură, ci Senatul este chemat să decidă mai degrabă asupra oportunității din punct de vedere politic asupra acestei solicitări", a afirmat Tăriceanu, luni la Parlament.

Călin Popescu Tăriceanu a fost audiat, marțea trecută, în Comisia juridică a Senatului. Audierea a durat puțin peste o oră, iar presa nu a avut acces la lucrările forului legislativ.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
supozitorul
04 Dec 12:08
Ehehe caline-caline : la Jilava nu mai găsești așa usor neveste tinere! Și sigur că o întinzi și Raluca cât poți. Și chiar daca lichelele tale cele pesedistii și udmriste te vor apăra RAMAI UN NIMENI MIC!
Răspunde
0 0
Stan
04 Dec 11:47
Iesit in strada si linsati toti comunistii bolsevici iliescieni corupti jefuitori...Trezeste-te Romania!
Răspunde
0 0
Stan
04 Dec 11:46
Iesit in strada si linsati toti comunistii bolsevici iliescieni corupti jefuitori...Trezeste-te Romania!
Răspunde
0 0
Stan
04 Dec 11:44
Iesit in strada si linsati toti comunistii bolsevici iliescieni...Trezeste-te Romania!
Răspunde
0 0
Rusu
04 Dec 11:32
Tăriceanu la închisoare.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?