VOCEA MAMEI e UNICĂ. Întâlnirea dintre o mamă-soldat întoarsă de pe front şi fiul său

 
Mama-soldat care s-a întors la fiul său după 8 luni petrecute pe front
Mama-soldat care s-a întors la fiul său după 8 luni petrecute pe front

Imagini emoţionante la o şcoală din oraşul american San Antonio, statul Texas. O mamă-soldat, întoarsă dintr-o misiune de 8 luni, a mers la un meci de baschet al fiului. Acesta doar ce ratase o aruncare la coş, când i-a auzit glasul mamei. Reacţia puştiului de 13 ani a fost una pe măsură.

"Sunt Cotina Jenkins-Sellers. El este soţul meu, Michael Sellers. Am venit pentru a-l surprinde pe fiul nostru cel mic, Derrick. El este la un meci de baschet. Sunt foarte emoţionată. Am aterizat cu o oră în urmă. Este ceva special. Sunt foarte emoţionată. Nu l-am văzut pe Derrick de opt luni. Mi-a lipsit sezonul de fotbal. Nu am putut fi alături de el pentru că am fost în misiune. Mi-au lipsit sărbătorile", povesteşte femeia.

Mama băiatului de 13 ani a explicat şi motivul emoţiilor sale mari: "Am mari emoţii pentru că nu ştiu ce reacţie va avea. Este la un meci de baschet, prietenii lui sunt aici, sunt fete. Poate va plânge, iar apoi se va supăra pe mine".


Femeia nu avea, însă, de ce să îşi facă griji, pentru că reacţia fiului său dezvăluie cel puţin o parte din dorul pe care amandoi l-au simţit.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 -3
GRECU
18 Jan 17:26
Hey you ... Mother fu**ck*er Nigga ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?