Visele care prevestesc moartea!

 

Visele sunt și au fost, încă din cele mai vechi timpuri, în atenția oamelor, mai ales pentru că acestea transmit diferite mesaje, pe care, dacă reușim să le descifrăm, putem afla lucruri neștiute.

Unele vise ne fac să zâmbim, altele ne dau fiori, dar unele prevestesc un dezastru. 

Există vise care prezic pierderea unei persoane dragi. Astfel că, dacă visați un voal negru sau o eșarfă neagră, se zice că o rudă apropiată va muri.

Dacă ați visat că ați pierdut un dinte sau visați un om fără dinți, cineva apropiat va deveni grav bolnav sau va muri. Printre visele cele mai teribile care prevestesc moartea sunt cele în care auzi scârțâituri sau vezi bufnițe.

Visarea de gropi sau morminte proaspăt săpate, apă tulbure, lumânări stinse, oameni îmbrăcăți în veșminte negre sunt vise care prevestesc moartea. Dacă cineva visează că vorbește cu un mort și acesta îl cheamă la el, e semn că în scurt timp va muri.

Dacă un om visează că obiectul cel mai important al meseriei sale se strică, e semn că va muri. De exemplu, atunci când vânătorul visează că își pierde pușcă sau această ruginește.

Motiv de îngrijorare este și dacă visați un om orb. Acesta este un avertisment că cineva drag poate fi bolnav. Un ceas care ticăie este, de asemenea, un semn de boală.

 

Cum arată visele. Descoperire uimitoare

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?