Viorica Dăncilă, potop de gafe în vizita de lucru din Moldova

 
Viorica Dancila
Viorica Dancila

Premierul Viorica Dăncilă, potop de gafe în vizita de lucru în zonele grav afectate de inundaţiiu din judeţele Bacău şi Neamţ. Însoţită în permanenţă de ministrul de Interne Carmen Dan, şefa Guvernului a vorbit liber, iar rezultatul a fost o adevărată inundaţie de exprimări incorecte, confuze sau pur şi simplu hilare. 

- Vrem să mergem mai mult pe prevenire și mai puțin pe înlăturarea dezastrelor produse de calamități

- Ne-am trezit dintr-o dată cu țara cu mii de calamități, cu multe aluviuni și cu multe probleme create datorită intemperiilor vremii am fost aici când calamitățile au provocat atâtea neajunsuri, atâtea dezastre -- - să nu uităm, după decembrie vremea nu știm cum va fi, în fiecare an a fost vremea foarte capricioasă, vin zăpezile și atunci putem să ne confruntăm din nou cu situațiile pe care le-am avut în iunie – iulie

- am spus că datorită intemperiilor vremii am avut calamități.  

Vizita de lucru din judeţul Băcău 

 

Vizita de lucru din judeţul Neamţ

sursă: Realitatea de NeamţAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
carla
08 Oct 06:51
este numai vina noastra ca permitem sa fim condusi de o dobitoaca analfabeta impinsa de la spate de un animal oltenesc bonlav dupa bani si putere
Răspunde
0 0
Dorin
06 Oct 07:40
Ce sa intimplat cu datoriile ''marilor'' firme private care nu si-au platit contributiile sociale ale angajatilor de zeci de ani (genul celor ale lui nicolae, ...) ? Dar cu datoriile acelor firme private care au primit ajutoare de la stat ? Cum recupereaza statul datoriile de la companiile de stat si private (multe) care au primit diverse forme de subventii si care sint generatoare de pierderi datorita incompetentei ''managerilor'' pusi de puliticieni ? Unii zic ca aceste firme produc BANI NEGRI pentru puliticieni si partidele pulitice si de aceea sint agreate si ignorate intentionat ... unii zic ca aceste firme conduc romania si ele platesc milioanele pentru ifosele si aberatiile nulitatilor pulitice cu care jefuiesc tara.
Răspunde
0 0
Dorin
06 Oct 07:32
Cu cit persoana e mai analfabeta, mai mincinoasa, mai ingalata, mai increzuta, mai rupta de realitate, ... cu atit e mai apreciata ca reprezentanta a statului ... majoritatea urmasilor taranilor adusi cu forta in orase se identifica in ea ! Ce e atit de rau !!!
Răspunde
0 0
Stan
05 Oct 16:39
Anafafalbetismul jefuitor iliescian e prezent ..Ce recupereaza Popescule guvernul tau iubit? Asa cum si averile lor colosale sunt pentru ei normale, iar tara are atatea lipsuri..Lingaii sunt dar var fi starpiti si ei...
Răspunde
0 0
Stan
05 Oct 16:35
Si noi poporul roman am vrea sa recuperam macar jumatate din averile penalilor tai analfabeti bolsevici lingaule ..Despre asta de ce nu vorbiti unul cand ne-au vandut tara complet iar ei se lafaie in averi de nu stiu unde sa le ascunda...BORASC.
Răspunde
0 0
Stan
05 Oct 16:34
Si noi poporul roman am vrea sa recuperam macar jumatate din averile penalilor tai analfabeti bolsevici lingaule ..Despre asta de ce nu vorbiti unul cand ne-au vandut tara complet iar ei se lafaie in averi de nu stiu unde sa le ascunda...BORASC.
Răspunde
0 0
POPESCU
05 Oct 16:15
ordinarilor...n-aveti ce spune si va sta in gat ce face GUVERNUL ROMANIEI pentru RECUPERARE... A SPUS FOARTE BINE CE A SPUS... dar nu despre asta este vorba ci despre ce face,... asta nu vorbiti ? nu va da voie madame merkel si gestapovistul ??? NU SUNTETI MAI DRAGA, MAI ROMANI URMASII LUI DECEBAL SI AI POPORULUI CRESTINAT DE SF.ANDREI ?? CERCETATI, VEDETI SI APOI CEDATI propagandei sorosiste de GLOBALIZARE......
Răspunde
0 0
Stan
05 Oct 16:33
2 Si noi poporul roman am vrea sa recuperam macar jumatate din averile penalilor tai analfabeti bolsevici lingaule ..Despre asta de ce nu vorbiti unul cand ne-au vandut tara complet iar ei se lafaie in averi de nu stiu unde sa le ascunda...BORASC.
0 0
Paul C.
05 Oct 17:12
3 Sã rãmâi tu cu mã-ta Dãncilã și șleahta de popi bișnițari mãi POPE....POPÂNDÃULE!
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?