Viorica Dăncilă, Rovana Plumb şi Paul Stănescu, la moaştele Sfântului Dimitrie cel Nou

 
Viorica Dăncilă la moaștele lui Dimitrie cel Nou și la slujba Patriarhului Daniel
Viorica Dăncilă la moaștele lui Dimitrie cel Nou și la slujba Patriarhului Daniel
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
Viorica Dăncilă la moaștele lui Dimitrie cel Nou și la slujba Patriarhului Daniel Viorica Dăncilă la moaștele lui Dimitrie cel Nou și la slujba Patriarhului Daniel Viorica Dăncilă la moaștele lui Dimitrie cel Nou și la slujba Patriarhului Daniel

Premierul Viorica Dăncilă participă la slujba de la Patriarhiei, oficiată de Preafericitul Daniel cu ocazia Sf. Dimitrie cel Nou. Dăncilă a evitat coada formată la moaștele Sfântului, coadă la care oamenii de rând au stat ore în șir. 

Test al răbdării pe Dealul Patriarhiei din Capitală! Doar pentru miile de credicioși care-l prăznuiesc astăzi pe Cuviosul Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureștiului. Politicienii însă au sărit din nou rândul. Premierul Viorica Dăncilă însoțită de miniștrii Rovana Plumb și Paul Stănescu au ajuns în urmă cu câteva minute la slujbă.

''Este o sărbătoare astăzi, deci să ne bucurăm de această sărbătoare cu toţii'', a spus şefa Guvernului.

Întrebată cu ce gânduri a venit, ea a răspuns: ”Cu gânduri deschise, să mă rog pentru binele poporului român, pentru familie şi pentru toţi oamenii care au nevoie de gânduri bune''.  

Viorica Dăncilă, Rovana Plumb și Paul Stănescu au mers direct pe scena unde se oficiează slujba, La finele slujbei aşteptăm să vină la racla moaştelui Sf. Dimitrie cel Nou.

Moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou au fost scoase pe Colina Patriarhiei, unde vor rămâne până luni seara.

Sf. Dimitrie cel Nou e considerat ocrotitorul Capitalei după ce a scăpat oamenii de epidemia de ciumă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Joel
27 Oct 20:03
Lipsea familia lis, aaa dracnea. Sau au tras o fuga la hacienda din brasilia sau o vizita pretenarului fasole in madagascar !
Răspunde
0 0
Gheorghe
27 Oct 20:01
paparudele se roaga pentru familie !!!? “Familii” cu maxim un copil si multi alti hartaniti ca sa faca gusa paparudele ! Astia sint exemplele “crestinilor” din p$d ! Se roaga sa dea bine la televizor si ca sa nu bage nimeni de seama ca sint toti angajati la stat fara concurs si fara calitati !!!
Răspunde
0 0
SALAJAN
27 Oct 14:48
cosin si jack au o parere foarte reala si adevarata . din pacate este pur adevar
Răspunde
0 0
ELENA B.
27 Oct 14:41
Daca tot a sarit randul, poate o invata Prefericitul si cum sa se inchine ca se vede de la o posta ca nu prea-i pasa de sfanta cruce, pe care o face parca in sila, cu toata mana ghem si fara nici-o evlavie.
Răspunde
0 0
Stanescu Gabriel
27 Oct 14:37
Pai se grabea pentru ca trebuia sa pună varza la murat în butoaie.
Răspunde
0 0
Costin
27 Oct 14:14
Daca cerem prea mult de la acest personaj, ne compromitem singuri.....Vai de capul ei!!!!
Răspunde
0 0
jack
27 Oct 13:29
ce pretentii poti avea de la o anlafabeta ? In vocabularul acestor analfabeti unii functionali altii, pur si simplu analfabeti nu exista cuvintul BUN SIMT si habar nu au ce reprezinta. In cel mai bun caz il confunda cu vreo oportunitate de ciordeala. Puah ! Senzatia de Scirba pe care ne-o produc acesti indivizi si indevide este imensa, incit cu greu nu vomiti !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?