Viorica Dăncilă a mai identificat un inamic: ”Ramona Mănescu a lucrat împotriva premierului”

 

Viorica Dăncilă spune acum că relaţia tensionată cu ministrul Justiţiei, Ana Birchall, nu a fost singura în Guvern, interacțiunile cuministrul de Externe, Ramona Mănescu, fiind, în aceeași situație.

"A fost o perioadă mai dificilă. Aş fi fost la fel de necruţătoare (cu Ana Birchall, cum a fost cu Ecaterina Andronescu, n.r.), dar aveam deja 8 miniştri lipsă. Şi la MAE, Ramona Mănescu a lucrat împotriva premierului. Nu a stat absolut deloc alături de premier.

Cred că este momentul să spun adevărul. La vizita în SUA a mers premierul, ministrul de Externe, mai mulţi miniştri. Doamna Mănescu nu a fost decât în prima zi cu premierul. De atunci doamna Mănescu pleacă, nu are memorandumuri semnate de premier, dar pleacă. Imaginea Guvernului era mai importantă decât ce s-a făcut împotriva mea. Nu era normal să funcţionăm fără ministru de Externe", a declarat Viorica Dăncilă, la România TV.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ciordeala
11 Oct 09:16
In Romania se mai poate fura inca 20 de ani, putem vorbi de un debuseu al Europei , spalarea de bani merge din plin.
Răspunde
0 0
mihai
11 Oct 09:04
Ce inseamna 'pardidul social-democrat' ? PSD, nu este nici social, nici democrat.
Răspunde
0 0
Vorba lui Goga „Munții nostrii aur poartă”
11 Oct 07:36
Da,și parlamentul ăsta demite guvernul când sub conducerea premierului,se introduceau valorile universale în politica Roamâniei.Dna Mănescu da si primea sfaturi ,lunar,de la ambasdorul SUA,doamna Bircehal a rămas cu decalogul primit de la procurorul federal a, marei noatre prietenă strategică,domnia sa declara cu nu luptă cu sistemul paralel,justiția o lăsa să funcționeze după sfaturi,domnul presedinte se ocupa de gazul din Marea Negră și guvernul schimba si coopta ministri.Fricoasa de soarta dlui Dragnea ,care cerea drepturi de suveranitate,dna prim a cedat lupta si luptă se făcu.Măcar dl Orban e pe față cu puterile oculte si ascută de sfaturi străine si nu ne minte.De-aia sunt ea bucuros,vom fi ce-am fost si ceva in plus.Urmează arestare dlui Tăriceanu,ca nu mai are protectia din partea celor care i-a trădat,ce daca a pus umărul la instalarea puterii de drepta ,sătul de funcții,ca o căpuse de sânge..
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?