VIDEO: Oficialii confirmă că fetița decedată la Gura Șuții a fost răpită și apoi ucisă

 

Șeful Inspectoratului de Poliție al județului Dâmbovița și prim procurorul, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au confirmat faptul că micuța dată dispărută și apoi găsită decedată, la Gura Șuții, a fost răpită. Principalul suspect este un cetățean străin.

Într-o conferință de presă, autoritățile din Dâmbovița au confirmat cele mai negre supoziții. Micuța de 11 ani, din Gura Șuții, a fost cel mai probabil răpită, pe drumul de la școală spre casă. Ulterior a fost ucisă de răpitor și abandonată pe un câmp.

Forțele implicate în anchetarea cazului au ajuns la concluzia că minora a fost răpită, după ce au vizionat mai multe înregistri ale unor camere de supraveghere. O mașină închiriată ce ar fi trebuit să parcurgă o distanță  în 2-3 minute apare în înregistrări la o jumătate de oră distanță între cele două puncte din imaginile de pe camerele de suprveghere. mașina a fost închiriată de un cetățean străin (posibil olandez, conform surselor), acesta fiind moementul în care anchetatorii au bănuit că minora a fost răpită de cel/cei din mașina respectivă și ulterior ucisă.

Principalul suspect va fi audiat. Deasemenea mașina, în care se afla suspectul, a fost indisponibilizată. mașina fost închiriată din București, spune procurorul de caz.

VIDEO pe Realitatea de Dâmbovița: https://realitateadedambovita.net/videooficialii-confirma-ca-fetita-decedata-la-gura-sutii-a-fost-rapita-si-apoi-ucisa-cel-mai-probabil-de-un-cetatean-strain/Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
De ce copii sint gasiti morti dupa zile de “cautari” doar pentru bonus la salariu !?
23 Sep 04:29
Ce se poate intimpla in tara numitilor si imputernicitilor PLATITI de victime ca sa devina calai !? In tara ciumatilor obsedati rosii copii disparuti sint intimplator gasiti morti, violati, ciopirtiti, arsi ca animalele, mincati de ciini !? Doar daca e vreo gluma sint gasiti in viata, altfel, imediat ce un copil se abate numai putin de la drumul lui sau e scapat din vedere imediat e rapit de ciurdele de obsedati abrutizati creati in 30 de ani de emanatii din ‘89 care au sarcina de a extermina tara si poporul. Ce se poate intr-o tara de politicieni mafioti, infractori, mincinosi patologici, ....
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?