VIDEO Netanyahu: ”Sper să vă mutaţi ambasada la Ierusalim”. Dăncilă: ”Mulțumesc!”

 

Premierul Viorica Dăncilă l-a ascultat cu atenție pe omologul israelian, dar a contrribuit doar monosilabic la discuția din fața presei, cu ocazia vizitei în Israel.  Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit azi cu premierul Israelului, Benjamin Netanyahu! În timp ce partea română a dat publicităţii doar poze de la întâlnirea dintre Viorica Dăncilă şi omologul ei, premierul Israelului a postat secvenţe din timpul întrevederii.

Dăncilă i-a răspuns monosilabic, în engleză, în vreme ce Netanyahu îi cerea acţiuni pro-Israel la nivelul UE şi mutarea ambasadei României în Israel din tel Aviv la Ierusalim.

Benjamin Netanyahu: ”Este o ocazie foarte bună să vă reîntâlnesc, relaţiile dintre Israel şi România sunt fantastice şi vor fi întărite şi mai mult de această vizită. Sper că veţi acţiona pentru oprirea revoluţiilor negative împotriva Israelului în Uniunea Europeană”. 

Viorica Dăncilă: ”În Uniunea Europeană, da”.

Benjamin Netanyahu: ”Bineînţeles, sper să vă mutaţi ambasada, împreună cu alte ambasade, la Ierusalim. Vă aşteptăm la Ierusalim!”
 
Viorica Dăncilă: ”Mulţumesc foarte mult! Mulţumesc!”

Aceasta a fost cea de-a doua bilaterală între Dăncilă şi Netanyahu. Nici la prima întâlnire şefa Guvernului român nu a fost mai vorbăreaţă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
JURCA
19 Jan 10:16
Care a fost mandatul doamnei in Israel !!!? Privat sau oficial !!!? Doamna avea o agenda, niste puncte de discutat, ceva de facut sau stricat !!!? De ce pare guvernul preocupat strict de agende persoanale ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?