VIDEO. Experimente pe banii românilor. Ce se întâmplă cu declarația 600?

Declaraţii contradictorii privind declaraţia 600. Deşi premierul Viorca Dăncilă a anunţat în urmă cu câteva zile că acest formular va fi eliminat, guvernul a decis să meargă mai departe cu declaraţia 600. Amânările şi anunţul ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, au fost doar de ochii lumii pentru că, în realitate, angajaţii Fiscului nu au încetat să ceară oamenilor să completeze mult cotroversatul formular.

După două zile, Guvernul a decis altceva. Cei peste 200.000 de contribuabili bulversaţi de formularul 600 nu scapă de griji.

Una dintre variantele luate în calcul este unificarea declaraţiei 600 cu declaraţia 200. Amânarea depunerii formularului nu a fost luată în calcul de angajaţii Fiscului.

Reporterii REALITATE TV au întrebat autoritățile:

„Acestea sunt formularele. Trebuie completate si declaraţia 200 şi declaraţia 600 sau doar declaraţia 600? Cum a rămas? Ce sunteţi dumneavostră? Persoana fizică, dar mai am şi venituri extrasalariale din chirii. Veniturile extrasalariale depăşesc două mii de lei pe lună în medie? Da. Atunci trebuie să completaţi declaraţia 600 obligatoriu pentru contribuţia la sănătate”, a fost răspunsul.

De teama amnezilor, oamenii s-au grăbit să îşi declare veniturile. Până acum, peste 28.000 de persoane au depus declaraţia 600. 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?