Vestea EXTRAORDINARĂ care te va face să VERȘI O LACRIMĂ. Internetul este UIMITOR!

 

Cei de la Internet Archive (sau Arhiva Internetului) vă oferă o colecţie de peste 2400 de  pentru a fi experimentate în browser. Vă avertizăm că nostalgia vă poate face să vărsați o lacrimă.


Dacă aveţi peste 25 – 30 de ani şi aţi avut norocul ca în copilărie să fi pus mâna pe un bunic al PC-ului, este foarte probabil ca jocurile din acea perioadă să nu aibă nimic în comun cu cel mai recent Assassin’s Creed. Aveau însă un farmec aparte şi o magie care te făcea să uiţi cât este ceasul şi cât ai muncit pentru a le putea porni. Cele mai multe dintre acele titluri nu ar mai fi disponibile astăzi, dacă nu ar există fundaţii responsabile cu aducerea lor în actualitate.

De această activitate se ocupă parţial şi cei de la . Echipa din spatele acestui proiect online tocmai a anunţat printr-un comunicat oficial că oferă doritorilor, gratuit evident, acces la o colecţie de peste 2400 de jocuri de MS DOS. Toate acele titluri sunt disponibile pentru a fi experimentate ...

Unde găsești jocurile care te vor face nostalgic

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?