Veste importantă pentru Liviu Dragnea! Procesul cu Tel Drum rămâne la Teleorman

 

Strămutarea procesului de redeschidere a unei bucăți din dosarul Tel Drum a fost respinsă

Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea DNA de strămutare a procesului Tel Drum de la Tribunalului Teleorman, în cadrul căruia procurorii solicită redeschiderea bucăţii din dosar, legătura privind asocierea cu Euroconstruct, afacerea oamenilor lui Dragnea cu cei ai lui Băsescu-Udrea.

O parte a dosarului Teldrum a fost trimisă de Înalta Curte de Casație și Justiție la Tribunalul Teleorman, în vederea stabilirii faptului dacă ancheta trebuie sau nu să fie redeschisă

Ca atare, procesul de redeschidere rămâne la Tribunalul Teleorman, la judecătoarea Emilia Enescu, fosta preşedintă a Judecătoriei Turnu Măgurele și apropată lui Dragnea jr.

Procesul a avut termen pe 13 august şi s-a amânat pentru 17 septembrie.

Reamintim că, pe 6 iunie, procurorii au cerut Înaltei Curţi redeschiderea acestei părți a dosarului. ICCJ a trimis însă solicitarea DNA la Tribunalul Teleorman, instanţa supremă constatând că nu mai este competentă, întrucât Liviu Dragnea nu mai e demnitar.

În dosarul TelDrum, fostul lider PSD, încarcerat la Penitenciarul Rahova, acolo unde execută o pedeapsă de trei ani și șase luni de închisoare, este pus sub acuzare pentru cinci infracțiuni, două de abuz în serviciu, două de fraudă cu fonduri europene și una de constituire de grup infracțional organizat, cu un prejudiciu total estimat la 27 de milioane de euro.

Tribunalul Teleorman a amânat judecarea redeschiderii unor cercetări din dosarul Tel DrumAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Jnjosirea patriei e un deliciul al românilor sau a compradorilor ,bre ?
15 Aug 17:18
ICCJ nu a primit sarcina să judece pe dl Dragnea,ca in procesul secretarelor:ICCJ reține .spre cinstea justiției române că : - a determinat-o pe inculpata Stoica Anisa Niculina să se angajeze și să fie remunerată în cadrul D.G.A.S.P.C. Teleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, dar, în fapt, să își desfășoare activitatea în continuare la sediul Organizaţiei Judeţene P.S.D Teleorman;
- a contribuit, prin influența pe care o avea în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, respectiv de președinte al organizației Județene P.S.D Teleorman, ca inculpatele Botorogeanu Adriana şi Stoica Anisa Niculina să fie menţinute în funcţie, în calitate de angajate la D.G.A.S.P.C. Teleorman;.
Pe aceste fapt dl Orcan striga in gura mare dl Dragnea a f u r a t,altii spuneau mai mult,ca prin asta a incercat sa scoata Romania din UE,ca avem un deputat si presedinte de partid corupt.Acum prin TEL Drum vrea statul nostru social-democrat sa arate ca dacă o firmă romanesacă face servicii la stat cu fonduri europene,este o insusire a fondurilor, ca DNA ne spune implicit ca ele erau destinate firmelor străine.Și SIIM nu poate acționa ,ca nu se strânge forul la CSM sa desemneze un sef.Am mai spus si repet,judectorul Popa a crezut ca justiția e atotputerică si a primit un glonț în cap /Pe care singur si l-a tras/
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?