Vedetele din sport și showbiz s-au îmbrăcat în galben pentru Naționala de Fotbal a României.

Cele mai în vogă vedete ale momentului fac galerie super specială pentru meciul României cu Ungaria. S-au îmbrăcat în galben și le-au transmis jucătorilor mesaje de încurajare.Mihai Chitu, câștigătorul concursului Vocea României, Sorana Darclee Mohamad, Adina Buzatu, actrițele Doinița Oancea, Claudia Motea, Eniko Georgescu, trupa Olly de Quartz, Alexandra Stănescu-Miss World România, sportivii Mihai Paul și Monica Iagăr, pictorul Drago ș Bojin, Monica Giurea, Clara Ilie, Georgiana Marin (Rowe), Carmen Tenescu și mulții alții au făcut super galerie echipei naționale de fotbal a României.

Cu câteva ore înaintea disputării meciului tricolorilor de la Budapesta din preliminariile Euro 2016, vedetele au fost prezente la inaugurarea oficială a Centrului de Estetică și Remodelare Corporală Hipocrat din Pantelimon.

Pentru că ziua de 4 septembrie va rămâne în amintirea noastră atât pentru deschiderea oficială a centrului de frumusețe Hipocrat dar mai ales pentru meciul Ungaria - România, personalitățile publice au hotărât să facă o paralelă între aceste două evenimente importante. Astfel, ele au venit îmbrăcate în galben, în ținute puse la dispoziție de U S Polo Assn și Cacharel și le-au transmis jucătorilor lui Anghel Iordănescu mesaje de încurajare. Dar surpriza cea mai mare a fost pregătită de arhitectul-pictor Laurențiu  P

aicu, artistul pictând special pentru evenimentul Hipocrat un tablou în culorile naționale ale României, la care a adăugat un fotbalist cu o cruciuliță, dedicată special ui Anghel Iordănescu. "A fost un eveniment foarte frumos, în care ne-am bucurat să descoperim tratamentele inovatoare pentru frumsețea corporală și facială dar ne-am și distrat foarte mult încurajând echipa națională de fotbal a României. Sperăm să învingă cu cel puțin două goluri diferență", a arătat Sorana, fostă componentă a trupei ASIA. 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?