Vești bune pentru românii din Marea Britanie

 

Veste bună pentru românii care studiează în Mare Britanie! Guvernul londonez a decis ca, din 2020, studenții străini să poată rămână în Regatul Unit încă doi ani după finalizarea studiilor. În prezent, perioada de grație este de 4 luni. 

Reglementările care sunt în vigoare în prezent, introduse de către Theresa May pe când era ministru de Interne, le permite studenţilor să rămână în Marea Britanie doar patru luni după finalizarea studiilor, pentru a-și căuta un loc de muncă.

Noua măsură, spune ministrul Educaţiei, va face sistemul de învățământ mult mai atrgător pentru studenți. În acest moment, în Marea Britanie sunt 8.700 de studenți din România. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
8700 de studenti romani in UK !!!
13 Sep 08:36
Si cite alte mii au fost inainte, dar pe piata bugetara vedem aceiasi muraturi, borfasi, incompetenti, corupti, ... numiti si imputerniciti care au absolvit la kakarakal sau au doctorate la universitatea din dilga !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?