Vasile Bănescu, purtător de cuvânt Patriarhia Română: Tema căsătoriei nu este una politizabilă

 

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, s-a distanţat în mod imperativ de orice imixtiune şi a spus că mizează pe bunul simţ al decidenţilor politici să nu profite de organizarea acestui Referendum pentru definiţia familiei, spunând totodată că era de datoria politică a oricărei formaţiuni politice aflate la guvernare să ţină cont de solicitarea celor 3 milioane de români."Tema căsătoriei nu este una politizabilă, chiar dacă personaje din spaţiul nostru politic vor încerca să fructifice organizarea acestui referendum, orice partid ar fi fost la guvernare avea datoria să organizeze referendumul cerut de milioane de oameni. Sper şi mizez pe bunul-simţ al celor care vor avea tangenţă cu organizarea acestui Referendum să nu comenteze într-un mod neinspirat sau manipulatoriu pe marginea lui", a spus Vasile Bănescu pentru Realitatea TV.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
val
16 Sep 13:28
Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, s-a distanţat în mod imperativ de orice imixtiune şi a spus că mizează pe bunul simţ al decidenţilor politici să nu profite de organizarea acestui Referendum pentru definiţia familiei, spunând totodată că era de datoria politică a oricărei formaţiuni politice aflate la guvernare să ţină cont de solicitarea celor 3 milioane de români.....ceea ce scriam si eu ieri pe forum!
Răspunde
0 0
johnneil
16 Sep 12:45
Intr-o tara cu mentalitati medievale nu poti sa gasesti subiecte de dezbatut civilizate pe nici-un palier cultural. Cand si biserica bate campii cu prostii de genul acesta se adnceste si mai mult in groapa in care singura s-a bagat.
Răspunde
0 0
Nae
16 Sep 01:19
... nenea asta BUGETARUL stie ca in romania s-au avortat 30 de milioane de romani in ultimii 30 de ani ? Stie de cooorvasaria si haosul actual ? D-zeu si duhul sfint ce le zice pentru faptul ca aproba si inteleg ''fenomenul'' ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?