Valeriu Steriu nu crede în moțiunea de cenzură: ”Mulți semnatari au luat decizia să nu voteze”

 

Purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, a declarat, miercuri, că din ce în ce mai mulți parlamentari care au semnat moțiunea au luat decizia să nu o voteze.

„Colegi din toate partidele, deputați, senatori, sunt convins că vor fi mâine (joi- n.r.) alături de actualul Guvern, că vor găsi o cale de a vota la vedere sau nu la vedere, împotriva documentului depus. Eu cred că la ora actuală, nimeni nu știe despre niciun parlamentar, fiecare are propria lui conștiință și-și ia propriile decizii.

Povestea asta cu negocieri, cafenele, restaurante, țin de domeniul legendei. Lucrurile sunt clare, până mâine, când fiecare are câte două bile-n mână și se duce spre urna de vot, fiecare e cu propria lui conștiință, și-și dă seama dacă vrea să meargă spre aruncarea țării-n haos sau să continue un program de guvernare-n Parlament, care a dat roade, până acum, și a răspuns voinței românilor.

Am înțeles că din ce în ce mai mulți parlamentari care au semnat moțiunea au luat decizia să nu o voteze. Sunt convins că responsabilitatea pe care aceștia și-au dats seama că o au, pentru bunul mers politic și economic al României, este mult mai importantă decât motivul susținerii moțiunii de cenzură, într-o perioadă electorală, despre asta vorbim, începem campania electorală și această moțiune vine, în primul rând, ca un vehicul pentru a promova campania electorală a celor din Opoziție.

Sunt convins, în continuare, că vom avea, mâine, mult mai puține voturi decât semnăturile depuse în urmă cu o săptămână, la această moțiune. Am văzut, de altfel, și când s-a propus să o dezbatem sâmbătă, foarte puțuini din cei care au semnat-o au venit sau au vrut să vină,sâmbătă, să o susțină, și sunt convins că mâine vom avea o zi relativ scurtă pe această dezbatere și acest vot, și seara vom continua să vedem cum putem consolida Guvernul Dăncilă, pentru etapa următoare, venirea în Parlament pentru remaniere”, a spus Valeriu Steriu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Amalia
09 Oct 18:24
Semnatarii PSD a moțiunii nu o vor vota,ei folosesc ocazia de a șantaja pentru a obține niște avantaje.Nu își taie ei craca de sub picioare ,că doar PSD-UL da bani !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?