Vâlcov şi-a lepădat masca, guvernul nu mai are bani şi taie posturi din ministere

 

Guverrnul pare să fi ajuns la fundul sacului şi vrea să taie din cheltuieli chiar şi la nivelul ministerelor. Potrivit stiripesurse.ro, premierul Viorica Dăncilă i-a convocat pe miniștri la o şedinţă, joi, dar după câteva minute a plecat şi i-a lăsat "pe mâna" adevăratului premier, Darius Vâlcov. Acesta le-ar fi transmis tranşant că situaţia este dificilă şi că trebuie redus aparatul bugetar. Vâlcov a prezentat posturile vacante ce trebuie tăiate din schema de personal, iar la final concluzia a fost că se elimină o serie de funcții de conducere.

Potrivit stiripesurse, secretariatul general al Guvernului, Toni Greblă, a sugerat soluții de compensare, dar Darius Vâlcov a respins categoric idfea. Ca urmare, din ministere vor pleca toți oamenii veniți cu delegație, se taie funcții bine plătite, mai ales la nivelul consilierilor.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Ei drace,niici asta nu multumeste opozitai ?Atunci ce ?
10 Nov 17:20
Opozitia,scoateti oamenii in strada ,Dl Drgnea vrea efienticizarea activității administratiei ! Iar propagana ,marșati pe ideia ca nu sunt bani de aruncati pe sinecure !Nu mergeti mai departe ,daca opozitia va prelua ,odata ,guvernare,trebuie sa vină cu oameni puțini ?Catastrofăăăăă!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?