Un restaurant din sectorul 6 al Capitalei a ars ca o torţă, miercuri dimineaţă - VEZI FOTO ŞI VIDEO

 
Foto: Pavel Mădălina
Foto: Pavel Mădălina
Foto: Pavel Mădălina Foto: Pavel Mădălina Foto: Pavel Mădălina
Incendiu de proporţii în Capitală. Un restaurant din lemn din sectorul 6 a ars ca o torţă miercuri dimineaţă. 80 de pompieri şi 12 autospeciale s-au luptat cu flăcările. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Restaurantul a luat foc în jurul orei 9 dimineata, în urma unui scurt circuit la etaj. În câteva minute imobilul din lemn a fost înghiţit de flăcări.

Şase maşini ale ISU Bucureşti au rămas în zona Pieţei Gorjului pentru a supraveghea locul incendiului, întrucât construcţia restaurantului a fost realizată cu mult lemn, care încă arde mocnit. De asemenea, incendiul a afectat şi o clădire învecinată restaurantului, un magazin de vopseluri, al cărui acoperiş a fost distrus de bucăţile aprinse căzute din în timpul intervenţiei.

"Nu au fost înregistrate victime în timpul intervenţiei. O femeie, proprietara unui magazin aflat în imediata vecinătate a restaurantului care a ars, s-a speriat că incendiul i-ar putea afecta afacerea şi a leşinat, dar nimeni nu a fost rănit de incendiu", a declarat reprezentantul ISU, Anca Onofrei. Aceasta a precizat că o echipă de specialişti va cerceta locul incendiului pentru a stabili cu exactitate cauzele izbucnirii acestuia.  

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?