Un medic de familie din judeţul Bacău câştigă 7000 de euro lunar, din consultaţii

foto: RTV
Există şi medici de familie care câştigă bine. Se întâmplă în localitatea Balcani din judeţul Bacău unde o doctoriţă are salariu de 7.000 de euro. Asta în schimbul îngrijirii a peste 5.000 de pacienţi.

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Bacău a afişat pe site câştigurile medicilor de familie în anul 2008. Pe primul loc se află Cristina Didona Ciobanu din Balcani care are venituri de 7.000 de euro pe lună. După ce-şi plăteşte toate datoriile medicul rămâne în mână cu aproape 4.000 de euro.

Localnicii din Balcani sunt mulţumiţi de medicul lor de familie. Au totuşi o supărare - în weekend nu asigură nimeni asistenţa medicală.


Conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Bacău consideă că veniturile medicilor de familie sunt pe măsura muncii.

Doctoriţa din comuna Balcani este o excepţe. Majoritatea medicilor din judeţul Bacău au în jur de o mie de pacienţi, iar câştigurile lor sunt cu mult mai mici. 

 

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?