Un cuplu a spionat dădaca în timp ce făcea duș. Ce au descoperit cei doi soți

 

Un cuplu din New York a folosit o cameră video pentru urmări cum dădaca lor făcea duş şi se schimba de haine. După un an de lucru pentru această familie, Rivas a observat în ianuarie 2018 o cameră de vedere mică, ascunsă în baia unde aceasta se schimba regulat, potrivit mediafax.ro.Rivas a extras cardul de memorie din dispozitiv, înainte să o informeze pe Lauren Seltzer de descoperirea făcută. Rivas i-a spus că se simţea „incomod” din cauza aparatului de filmare. 

„Seltzer a devenit imediat defensivă şi ostilă” cu Rivas, sunând-o de 45 de ori la telefon şi cerându-i prin 26 de mesaje să îi returneze cardul de memorie, susţine fosta dădacă.

Rivas a spus că atunci când a revizuit filmările, a observat că dispozitivul a fost amplasat cu 15 minute înainte ca ea să intre în toaletă, iar copii erau cu mama lor în alte încăperi ale casei.

Dădaca a demisionat imediat. Când aceasta s-a dus cu mama ei la rezidenţa familiei Seltzer pentru a returna cheile, Lauren a devenit „isterică” şi a sunat la poliţie pentru a-i fi returnat cardul de memorie. Rivas afirmă că l-a predat la secţia de poliţie locală.

O săptămână mai târziu, mama lui Seltzer a sunat-o pe mama lui Rivas şi „a încercat să o convingă să semneze un contract de confidenţialitate şi să evite orice contact cu autorităţile,” afirmă documentele procesului intentat de Rivas.

Când Rivas a refuzat, Seltzer a răspândit zvonuri la alte dădace şi părinţi din zonă. „Este iresponsabilă şi nebună,” afirmă documentele de la tribunal.

Din cauza chinului prin care trece, Rivas „a pierdut potenţiale locuri de muncă şi s-a încris la un program de terapie pentru experienţe traumatice,” afirmă fosta dădacă.

Aceasta spune că foştii angajatori i-au violat „dreptul rezonabil la intimitate”.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Vali Ionescu
18 Jan 11:29
Cersatorilor de trafic de internet cu asemenea articole fara cap si coada credeti ca va veti plati datoriile monstruoase pe care le aveti la fisc?
Răspunde
0 0
Cocolino
16 Jan 12:16
@fanincurcalume, Absolut nimic, titlu de cerșetori de trafic...
Răspunde
0 0
fanincurcalume
15 Jan 12:42
Si ce au descoperit cei doi soţi ? Bizonilor
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?