Un bărbat şi-a dat foc la Arad pentru că nu i s-a eliberat un paşaport nou. Reacţia autorităţilor

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din judeţul Galaţi şi-a turnat benzină în cap şi şi-a dat foc în faţa Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Arad pentru că, se pare, era nemulţumit că i s-a refuzat eliberarea unui paşaport nou. Trebuie menţionat, însă, faptul că gălăţeanul nu deţine niciun act de identitate.Poliţia a fost solicitată la faţa locului pentru a negocia cu bărbatul, însă negocierile nu au avut efectul de a-l face pe bărbat să se răzgândească cu privire la fapta pe care intenţiona să o comită. La cinci minute după ce un echipaj de pompieri a ajuns la faţa locului, bărbatul a aprins bricheta pe care o avea în mână şi şi-a dat foc.

„În momentul în care am ajuns la faţa locului bărbatul se afla pe trotuar, în poziţia şezând, având asupra lui un recipient de plastic în mână şi o brichetă, iar pe corp benzină turnată din recipient. După aproximativ cinci minute s-a autoincendiat. S-a intervenit asupra lui cu o pătură ignifugă şi un stingător. Bărbatul a fost stins, predat în viaţă, cooperant, cu arsuri pe faţă, cap şi membrele superioare, către Serviciul Judeţean de Ambulanţă Arad”, a declarat maiorul George Pleşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad. Gălăţeanului i s-au acordat primele îngrijiri medicale şi a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe Arad, conform Aradon.

„A fost preluat cu arsuri la nivelul scalpului şi al feţei, arsuri de gradul 2. I s-au acordat primele îngrijiri. Este conştient şi stabil deocamdată. Rămâne să fie evaluat la Unitatea de Primire Urgenţe Arad”, a precizat medicul Mircea Merea, director medical în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?