Un bărbat din Satu Mare și-a decapitat vecinul. Motivul este halucinant!

 
Crima Satu Mare
Crima Satu Mare

Un bărbat și-a omorât vecinul, după ce au băut împreună. Crima a avut loc în cursul zilei de ieri, în Orașu Nou Vii, județul Satu Mare, motivul fiind o ceartă între cei doi, scrie realitateadesatumare.net.Procurorii din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului M.N., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor, faptă prevăzută și pedepsită de articolul și 28 alin.1 Cod Penal, inculpat față de care s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 de ore, în data de 27 noiembrie.

În referat, procurorii au reținut următoarea situație de fapt: ”În data de 26 noiembrie, în timp ce victima C.V. se afla la domiciliul inculpatului situat în localitatea Oraș Nou Vii, pe fondul consumului de alcool, inculpatul M.N. i-a aplicat lovituri cu cuțitul care au provocat decesul victimei. Ulterior, inculpatul M.N. a decapitat cadavrul victimei.

Ca urmare a probatoriului administrat, în cauză există probe și indicii temeinice din care rezultă suspiciunea rezonabilă că suspectul a comis infracțiunea reținută în sarcina sa, condiție prevăzută de articolul 202 alin. 1 Cod Procedură Penală.

Inculpatul a recunoscut săvârșirea faptei.

Referatul împreună cu dosarul cauzei urmează să fi înaintat spre competentă soluționare Tribunalului Satu Mare. La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficia de sprijinul Inspectoratului de Poliție al județului Satu Mare, Serviciul de Investigații Criminale”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?