UDMR a căzut la pace cu ALDE-PSD pe bugetul de anul acesta

 

Liderul UDMR a dclarat că formațiune a negociat și este de acord cu varianta actuală a bugetului pe 2019, după ce, în prealabil, Kelmen Hunor se declara nemulțumit de banii împărțiți consiliilor județene.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a explicat că propunerile UDMR au fost ascultate de coaliția PSD-ALDE, iar dacă nu se mai modifică nimic în plen, atunci UDMR va vota Legea bugetului în integralitatea sa.

Citește aici mărul discordiei între UDMR și PSD

”După discuțiile de săptămâna trecută și după proiectul dezbătut, eu cred că majoritatea problemelor au fost rezolvate. Au fost câteva chestiuni care necesitau corecții și s-au rezolvat (...) Lucrurile arată cu totul și cu totul altfel față de acum 2-3 săptămâni. De aceea noi am considerat și am luat o decizie: dacă astăzi, mâine când se va vota pe articole nu se va schimba nimic în ceea ce privește amendamentele noastre, atunci la votul final vom vota bugetul.”, arată Kelemen Hunor.
 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Kelemene te joci cu ciuma
14 Feb 15:46
Daca asa vrei fa-o in numele tau personal nu amesteca si tara in bataia de joc doar ca pupi inele ...
Răspunde
0 0
cotoi
14 Feb 14:03
Daca i-ti da ce ceri de dai si peste cap .
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?