Turcinov: Doar ARMATA e în stare să pună capăt RĂZBOIULUI din Ucraina

Preşedintele Parlamentului ucrainean, Oleksandr Turcinov, a apreciat, duminică, că situaţia din estul Ucrainei nu poate fi soluţionată doar pe cale diplomatică, ci numai cu ajutorul armatei, relatează agenţia oficială Ukrinform."Fără îndoială, sunt necesare negocieri şi consultări, pentru a încerca să găsim o soluţie paşnică în acest conflict, însă, sincer vorbind, nu cred că putem obţine rezultate urmând doar calea diplomatică", a declarat Turcinov, într-un interviu pentru postul de televiziune ucrainean Kanal 5.

"Doar armata ucraineană este în stare să pună capăt acestui război, eliberând complet regiunile Doneţk şi Lugansk", a subliniat preşedintele Parlamentului ucrainean.

În opinia lui Turcinov, "Rusia consideră Ucraina drept parte componentă a imperiului la care visează".


Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

8 0
Jupan Vladimir
25 Aug 19:08
Este evident ca realitatea este un post aservit negrului Jim si marionetelor de la Bucuresti. Cu ce a gresit guvernul Rus ca a trimis ajutoare conationalilor sai? Daca guvernul roman ar trimite ajutoare fratilor de peste Prut,ar fi ilegal?
Răspunde
8 0
Aripila
25 Aug 19:02
Nu se va rezolva nici cu arma, chiar daca guvernul de la Kiev invinge militar, fiindca dupa atatia morti si bombardamente raman prea multe resentimente, acolo va ramane un focar permanent de tulburari care vor tot reizabucni la nesfarsit, ca in Orientul Mijlociu.
Răspunde
6 -3
Pace
25 Aug 17:05
S-a ajuns la conflicte pentru că mulţi oameni l-au neglijat pe Dumnezeu şi s-au îndepărtat de el ocupându-se numai de cele materiale, iar Dumnezeu i-a lăsat pe oameni în voia ambiţiilor şi pornirilor lor agresive. Mai profundă decât criza economică este criza moral – creştină. Să facem pocăinţă pentru păcate şi să ne rugăm zilnic pentru pace. Cu cât vom face mai mulţi pocăinţă pentru păcate şi ne vom ruga mai des pentru pace, cu atât mai bine. Dumnezeu poate să facă miracole şi să potolească duşmănia dintre oameni, dar vrea ca şi noi să facem ceva în acest sens.
Recomand şi un blog foarte interesant:

cezar-iasi.blogspot.ro
De pe acest blog recomand, în primul rând, articolul cu titlul Argumente şi dovezi ale existenţei lui Dumnezeu şi a vieţii veşnice de dincolo de moarte (articolul cel mai amplu, din partea de jos a blogului). În afară de acest articol, blogul conţine: înregistrări video cu miracole, videoclipuri, filme documentare, legături cu numeroase site-uri foarte interesante, posturi TV şi radio on-line, cărţi care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare), articole foarte interesante. Vă recomand să studiaţi blogul şi să-l trimiteţi mai departe, ca să folosească şi altora.

Recomand şi documentarul Minuni Euharistice (subtitrat în română) - Un documentar foarte interesant despre minuni şi prezenţa reală a Domnului Isus Cristos în Euharistie confirmată şi de investigaţiile ştiinţifice. Vizionaţi-l accesând linkul următor şi trimiteţi-l mai departe:

youtube.com/watch?v=6FsZVatSrUw&feature=youtu.be
Răspunde
2 -2
"OMU' IE 'NAINTE DE TOATE" !
25 Aug 12:47
"Oamenii politici nu pot fi definiţi doar prin puterea pe care o au. Criteriul e dacă sunt o expresie a interesului public. Or, funcţionarii trimişi de Moscova nu sunt oameni politici"!

Mircea Maliţa, fost diplomat
"Pentru mine, comunismul a fost un vis superb. L-am trăit şi am crezut în el. Dar visul rămâne vis. Alexandru Elias, medic Crezusem lungă vreme că lupt pentru edificarea unui regim democratic. Viaţa îmi risipise iluziile".

Paul Cornea, istoric şi critic literar
ATENTIE LA CINE INTREBUINTEAZA METODELE BOLSEVICE PENTRU A SE IMPUNE POLITIC, SOCIAL SI ECONOMIC ! ! !

P.S. :

Pe langa Comunism, mai exista si Fascismul, o alta forma de totalitarism, care, la randul sau, la fel ca si Comunismul, a negat rolul Parlamentului in Democratie, l-a denigrat prin toate mijloacele, desconsiderand Libertatea si Demnitatea Umana.


DIN PACATE, VORBA UNUI POET ROMAN PREA INJURAT ACUMA, VIATA NOASTRA SE REZUMA DIN CE IN CE MAI MULT STRICT LA CIFRE SI RAPOARTE . . .
Răspunde
8 0
nenos
25 Aug 11:37
Turcinov viseaza;
- www.realitatea.net/angela-merkel-doreste-o-solutie-la-conflictul-din-ucraina-care-sa-nu-ofenseze-rusia_1510119.html
"Dacă ucrainenii ar alege să adere la Uniunea Euroasiatică creată de Rusia, Belarus şi Kazahstan, europenii nu ar privi această situaţie cu ostilitate, pentru că Europa doreşte relaţii bune cu Moscova, a explicat cancelarul german, "
- adica,... : mergeti bai cu Rusia , ca noi (UE) n-avem nevoie de lichele si hoti; avem destui !!
Răspunde
6 0
adi
25 Aug 11:17
pai nu era bine daca ianukovici punea capat loviturii de stat tot asa cu armata, cand erati adunati pe maidan? mureau mult mai putini oameni.
Răspunde
1 -5
Flory
25 Aug 09:56
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: florinatole@yahoo.ro
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?