Turcan, venită din ”tranșee”: ”Sunteţi pregătiţi ca de mâine Guvernul Dăncilă să devină istorie?

 

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, la Adunarea Regională PNL Bucureşti – Ilfov, că s-a negociat şi în cursul zilei pentru succesul moţiunii, anunțând că liberalii au venit din tranșee. 

”Stimaţii mei prieteni liberali, vreau să ştiţi că venim din tranşee. Astăzi am negociat încă o dată, aşa cum am făcut în multe zile în momentul pregătirii moţiunii de cenzură, om cu om, parlamentar cu parlamentar, susţinător cu susţinător al fiecărei zile pe care România poate să o câştige în drumul pro-european, astfel încât de mâine Guvernul Dăncilă să devină istorie.

Sunteţi pregătiţi ca de mâine Guvernul Dăncilă să devină istorie şi Partidul Naţional Liberal să dea României o guvernare pro-europeană, bună, cu bunăstare şi dezvoltare pentru fiecare cetăţean? Sunteţi pregătiţi ca, om cu om, român cu român să fie adus în slujba unei Românii normale şi prospere în al doilea mandat de preşedinte pentru Klaus Iohannis?

Succesul moţiunii de mâine înseamnă eliminarea unei bariere care până acum a stat ca obstacol fundamental  într-un proiect care putea să ducă România aproape de nivelul de trai din Uniunea Europeană, aproape de partenerii noştri occidentali, aşa cum Klaus Iohannis putea şi ştie să o facă. Din nefericire, trei ani de zile preşedintele nostru, un preşedinte bun şi eficient a fost blocat şi sabotat, s-a urmărit diminuarea atribuţiilor prezidenţiale.

Moţiunea de cenzură de mâine nu este un moft şi vreau să reţină fiecare om care crede, cinic vorbind, poate politicianist, că ar fi bine să o lăsăm pe Viorica Dăncilă că avem în cine trage, că e carne de tun, că e vai de capul ei. Însă, din nefericire, fiecare zi în plus la guvernare dăunează”, a spus Raluca Turcan în discursul său.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Turcan
09 Oct 22:38
Treci fa de vezi de copil n-o mai suje prin boschetii puliticii. Apa nu te mai spala pe tine.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?